Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazite se injekcija, anestezija, plombi, aparatića, tableta/sirupa/lijekova, slikanja x-zrakama... Sve ono šteti ljudima manje ili više. Nego jedite prirodno, krečite se, spavajte i sve ostalo umjereno, optimalno. Herbert Shelton je smatrao anestezije ekstremnim otrovom i ubicom, i kaže da je bolja ona prva bol jer je prirodna nego anestezija koja ostavlja trajne posljedice. Kaže samo jaučite i stisčite zube i ruke i trpite kad vas boli. Priroda mama će to izlječit.
@asocialis trpiti bol je stresno, ne bih rekao da to ne ostavlja nikakve posljedice. Treba vjrovati u nauku i u ljekare.
zasto vise ne mogu sortirati komentare na klixu?
@Arra novotarija, ne može niko, a i novi im je nakav font i buttoni