asocialis
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
12.02.2019.
Komentari
164
Komentari korisnika
Ademir će vas prebiti!
Herbert Šelton je to profesionalno objasnio u knjizi Orthopathy: "Grickanje noktiju može biti navika bez razloga, ali je najvjerovatnije simptom nervoze. Pročitajte "liječenje nervoze"."
Teoretičari zakona privlačenja vjeruju da ovi što poginu, umru, obole, povrijede se, pate...su sami krivi za svoje posljedice jer su mislili i osječali se loše. Privukli su svojim osječajima loše stvari i sudbinu. Kažu ako pozitivno mislite i osječate se, možete izbječi sve nedače i obogatit se brzo...pun je youtube takvih videa, a i wikipedia priča o tom (law of attraction).
Ja se nmg ni upustit u pogled ili riječ, a kamoli šta dublje! Ko je ona?! Imala/ima momka ili muža? Neprihvatljivo! A da ne pričam još o tom da ja moram voljet njenu porodicu, navike, zahtijeve, društvo, ideologiju, prigovore... Piši propalo. Bolje biti sam na nekom napuštenom ostrvu (otoku)!
Ma samo nek nije hladno. Sve je lakše po ugodnom vremenu.
Kratko rečeno, ko uživa ili je sretan, dobiće još više uživanja ili eto zdravlja u ovom slučaju. To slično onom što Allah kaže "Oni koji su bili sretni na ovom svijetu bit će sretni i na onom svijetu, a ko se je patio na ovom, patit će se i na onom". Ili što Isus kaže: "Ko god ima daće mu se a ko nema oduzet će mu se i ono što ima". Ovog Isusa je citirao Eckhart Tolle u knjizi Nova Zemlja.
@Jeltokojeto sami smo krivi za svoj rak
Da li ste znali da se sljepilo i gluhilo može izlječit običnim postom (ili ne-jedenjem hrane)? Da li ste znali da je hrana uzrok 50% takvih invaliditeta? Ne može se izlječit ako je nastalo vanjskim uticajem (povreda, glasnoča...). U večine ljudi radi se o toksinima u očima i ušima i Herbert Shelton je uspješno izlječio za nekoliko dana takve invaliditete ljudima koji su decenijama bili slijepi i gluhi. Hrana se zaglavi ili se organ upali/natekne...