I kad kazu "Sta svi hocete u Sarajevu", pa evo sta hoce, ljudi hoce normalne saobracajnice, normalne uslove za zivot, sansu za boljom platom i dobrim zaposlenjem. Cijela BiH je u qrcu, jedino Sarajevo pokazuje znakove napretka, s toga jedinu opciju koju mladi imaju je ili da idu iz BiH ili da dodju u Sarajevo. Ako vam i to smeta ne kukajte kako drzava propada i kako sve manje stanovnika odlucuje da ostane dole.
pa kad ste uzeli pare iz ostalih kantona. 60% BiH struje se proizvodi u Tuzli..a gdje pare idu ?? U izgradnju puteva u Sarajevo..
@Arvizu - Opet SAMO Tuzlaci kukaju.Vama kad se ptica pokaki na auto kazete:"Nemamo para za maramice da obrišemo govna jer su pare u Sarajevu".Sine moj, u Sarajevu je SVAKI Tuzlak zaposlen u DRŽAVNOJ SLUŽBI (jer imaju lobije),u EP BiH o kojoj pričaš, a pojma očito nemaš VEDERE I OBLAČE B.Jašarević, A.Andelija i ekipa iz Tuzlanskog kantona koja tendere šteli isključivo firmama iz TK. Prema tome više se raspitaj o činjenicama, jer očito samo dođeš na ćevape ovdje.Kako Tešanj ili Goražde ne kukaju?
Prikaži sve komentare (125)