Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste da ide sporo, ali se zavrsava dio po dio. Svaka cast - samo naprijed!
@drinskyS da je Alija-beg I. tu, bila bi (tamno) zelena; ovako, Bakir-paša Riđobradi I. -- nejma snage da promeni situaciju na terenu... ;)
@XXII SS ... ove bošnje odma udaraju na sex!!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljepota
damir hadžić dao da se napravi zgrada na putu...zbog toga je došlo do suženja kolovoza...idi pa vidi@Eaglex
@Eaglex da, a zašti ne postavljaju žute trake, vidljivije su...? valja, štednja...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A bilo bi dobro kad objavljujete ove članke o novim putevima i ulicama da stavite i grafički prikaz na mapi kuda tačno ide ova ili ona staza.
Morale su se odvojiti trake, makar i ogradom... Jake zimske magle u ovom dijelu grada, klizanje i eto te začas u suprotnom smjeru... Očigledno da je struka ućutkana, da projektuje i glavnu riječ vodi stranačka opštinsko/kantonalna birokratija... Kako je moguće da je kod nas kvm puta 10x skuplji nego u Njemačkoj ili Japanu , a radnici imaju 30x manje plate?!?!?!?!?!?!!?
ma wow!
wow! 650 metara
Ja ne mogu da vjerujem da se niko ne sjeća da je neposredno prije nego što će praviti ovu novu cestu ista bila komplet renovirana. Ovi su čitav NOV asfalt povadili i napravili ovu cestu. Dakle, prošlu cestu je neko ukrao komplet....
ova cesta nikada poslije rata nije bila obnovljena, ovo ti je pogrešna informacija. jedino je bila obnovljena koja je vodila do aerodroma.
Ma bravo osam mjeseci za 24M dugu cestu.
Bravo, 600 m nije malo
izborna godina... gradi se....
Cekalio smo 20 godina da pocnu pristizati vijesti o zavrsecima, prije su samo pocinjali i to je bilo sve.
Imama dovesti da blagoslovi bas kao u mostaru kabinet . Bake na sta ti mislis lol
Naše lijepo Sarajevo :)
I kad kazu "Sta svi hocete u Sarajevu", pa evo sta hoce, ljudi hoce normalne saobracajnice, normalne uslove za zivot, sansu za boljom platom i dobrim zaposlenjem. Cijela BiH je u qrcu, jedino Sarajevo pokazuje znakove napretka, s toga jedinu opciju koju mladi imaju je ili da idu iz BiH ili da dodju u Sarajevo. Ako vam i to smeta ne kukajte kako drzava propada i kako sve manje stanovnika odlucuje da ostane dole.
pa kad ste uzeli pare iz ostalih kantona. 60% BiH struje se proizvodi u Tuzli..a gdje pare idu ?? U izgradnju puteva u Sarajevo..
@Arvizu - Opet SAMO Tuzlaci kukaju.Vama kad se ptica pokaki na auto kazete:"Nemamo para za maramice da obrišemo govna jer su pare u Sarajevu".Sine moj, u Sarajevu je SVAKI Tuzlak zaposlen u DRŽAVNOJ SLUŽBI (jer imaju lobije),u EP BiH o kojoj pričaš, a pojma očito nemaš VEDERE I OBLAČE B.Jašarević, A.Andelija i ekipa iz Tuzlanskog kantona koja tendere šteli isključivo firmama iz TK. Prema tome više se raspitaj o činjenicama, jer očito samo dođeš na ćevape ovdje.Kako Tešanj ili Goražde ne kukaju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je nek se zna sta je metropola, kad turisti slete na medjunarodni aerodrom da brate rahat uzivaju u voznji do sehera, a nije ti ovo republika sumska ovo je civilizacija jarane.Kad ce u Trebinju aerodrom?
prije par godina sam gledao kako se aktiviralo ogromno klizište u Kini ... odnijelo je par kilometara ceste ... dosli su oni Kinezi .. kako oni hodaju iza njih ostaje nova cesta..... nikad to necu shvatiti
Moja firma je crtala strjele i linije na ovoj dionici za koji dan se rade i autobuske stanice zutom bojom