Nakon što je Gradsko vijeće Bihać proglasilo Bakira Izetbegovića počasnim građaninom, grupa bišćana je organizirala online peticiju da se ova odluka poništi. U Saopćenju navode: Desetljecima nas stranka SDA i njihovo rukovodstvo unistavaju. Sve su nam fabrike unistili . Kad krenete od Izacica prema gradu ili od Maljevca prema Cazinu vide se djela SDA stranke. Sve sto su mogli unistili su prodali su krajiskom covjeku ispred nosa.
Unistavali su firme , Polietilenka, Kombiteks, Bira , Agrokomerc, Sume USK , Zeljezaru Bihac. Sve su to djela jedne te iste stranke koja je kriva da je 70% omladine napustalo USK trbuhom za kruhom jer su im unistili mogucnost zivljenja u svojoj domovini. Pozivam vas da sa vasim potpisom pokazete stranki SDA i samom Bakiru Izetbegovicu koliko je dobrodosao u USK i sam grad Bihac.
Mi gradjani Bihaca ogradjujemo se od dodjele ove nagrade i smatramo da je nagrada pocasnog gradjanina grada Bihaca djelo licno Emzada Galijasevica i SDA stranke.Vecina Gradjana to ne zeli podrzati. Nasi potpisi ce biti dovoljan iskaz naseg NEPOVJERENJA u SDA i Bakira Izetbegovica . http://www.onlinepeticija.com/peticija_protiv_bakira_izetbegovica_za_pocasnog_gradjanina#form
Prikaži sve komentare (21)