Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Ekica (koji je najglasniji na fb u vezi zicare nadje donatora 😂😂😂) mozda Joka. L. ima love da donira 😂😂😂😂
Da je ovaj Komsic ikakav covjek dao bi ostavku zbog ovoga
i ne samo on
Ne dirajte nista, napravite turisticku atrakciju pod naslovom: "Sto cetnici nisu sjebali, mi jesmo"
@catapa Ne bi ona postala 'Opcina' da njeni mnogi stanovnici nisu naprasno otisli 'kod tetke' u proljece prije 24 godine.
Nakon što je Gradsko vijeće Bihać proglasilo Bakira Izetbegovića počasnim građaninom, grupa bišćana je organizirala online peticiju da se ova odluka poništi. U Saopćenju navode: Desetljecima nas stranka SDA i njihovo rukovodstvo unistavaju. Sve su nam fabrike unistili . Kad krenete od Izacica prema gradu ili od Maljevca prema Cazinu vide se djela SDA stranke. Sve sto su mogli unistili su prodali su krajiskom covjeku ispred nosa.
Unistavali su firme , Polietilenka, Kombiteks, Bira , Agrokomerc, Sume USK , Zeljezaru Bihac. Sve su to djela jedne te iste stranke koja je kriva da je 70% omladine napustalo USK trbuhom za kruhom jer su im unistili mogucnost zivljenja u svojoj domovini. Pozivam vas da sa vasim potpisom pokazete stranki SDA i samom Bakiru Izetbegovicu koliko je dobrodosao u USK i sam grad Bihac.
Mi gradjani Bihaca ogradjujemo se od dodjele ove nagrade i smatramo da je nagrada pocasnog gradjanina grada Bihaca djelo licno Emzada Galijasevica i SDA stranke.Vecina Gradjana to ne zeli podrzati. Nasi potpisi ce biti dovoljan iskaz naseg NEPOVJERENJA u SDA i Bakira Izetbegovica . http://www.onlinepeticija.com/peticija_protiv_bakira_izetbegovica_za_pocasnog_gradjanina#form
odma da znate, raja - gdje se god nešto ruši, pa gradi pa se fali kanom projekti i te fore, to je ZNAK da se krade i HAPA, raja. Ovdje se u žićaru ugrađuje hipter lopova naših.
PA ONI SVE RUSE, STA JE SA NJIMA?? HALOOOO BA HOCE KO STA OČUVATI, OBNOVIT, IZGRADIT??? NAJLAKSE JE UNISTIT
lako je rusiti hajde neka se napravi. ali eto da ne budem oportunista neka je krenulo vise