Ma da, mora se naoružavati zbog Hrvatske. Jer zna se da je RH 90-ih godina izvršila agresiju na Srbiju i razrušila Zemun. Pa zlu ne trebalo, idemo se naoružati da nas "ustaše" ponovno ne uhvate goloruke.
Od takve sile cije su prve vojne operacije bile Jasenovac Jadovno, gdje su se borili protiv 25000 goloruke djece koje su morali poklati, pa malo ofanzive na Staljngrad za Hitlera, mislim repektabilna vojna karijera. I onda uz podrsku SAD I Vatikana protjerali seljake na traktorima, davno je napisalo jos prije 300 lata SACUVAJ NAS BOZE RATA KUGE I HRVATA.
Bogami i vi ste pokazali kakva ste sila bili, a sada ste sigurno još i gori. Za Jasenovac se zna, i ja ga ne opravdavam, iako je u njemu bilo deset puta manje žrtava nego što vaša propaganda navodi. A za razliku od Jasenovca, vrlo malo se zna o raznim jamama, križnim putevima, Kočevskom rogu itd. Gdje je bilo zločina jednakih Jasenovačkom, i po broju i po strahotama. Ali u ovom slučaju nad Hrvatima. A za protjerane "seljake" iz tzv. RSK možete zahvaliti Martiću, Babiću i Miloševiću.
Prikaži sve komentare (80)