Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad god su Srbija i Hrvatska jedna drugom hebavale mater najvise je uvijek nahebala Bosna
Zato sto smo glupi....Nije zato sto smo pametni
Cavadini, nije sto smo glupi, vec zato sto smo majka i Srbiji i Hrvatskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma da, mora se naoružavati zbog Hrvatske. Jer zna se da je RH 90-ih godina izvršila agresiju na Srbiju i razrušila Zemun. Pa zlu ne trebalo, idemo se naoružati da nas "ustaše" ponovno ne uhvate goloruke.
Od takve sile cije su prve vojne operacije bile Jasenovac Jadovno, gdje su se borili protiv 25000 goloruke djece koje su morali poklati, pa malo ofanzive na Staljngrad za Hitlera, mislim repektabilna vojna karijera. I onda uz podrsku SAD I Vatikana protjerali seljake na traktorima, davno je napisalo jos prije 300 lata SACUVAJ NAS BOZE RATA KUGE I HRVATA.
Bogami i vi ste pokazali kakva ste sila bili, a sada ste sigurno još i gori. Za Jasenovac se zna, i ja ga ne opravdavam, iako je u njemu bilo deset puta manje žrtava nego što vaša propaganda navodi. A za razliku od Jasenovca, vrlo malo se zna o raznim jamama, križnim putevima, Kočevskom rogu itd. Gdje je bilo zločina jednakih Jasenovačkom, i po broju i po strahotama. Ali u ovom slučaju nad Hrvatima. A za protjerane "seljake" iz tzv. RSK možete zahvaliti Martiću, Babiću i Miloševiću.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi necemo od nikog kupovati jer svakako oni to kupuju i cim rat krene mi to njima preotmemo
Grohotom se smijem..
Vučko čeko da rokne snajperom Bakira sa jevrejskog,a Baku tatica sakrio u Turskoj,hihi
Kakav kult licnosti,90% Srba ga je provalilo,jebu mu majku, dovoljno je čitati komentare po njihovim portalima,mrze ga možda čak i više nego mi Bakira
Miloš Vasić je prepotentno govono koje smrdi I preko granice
Nikad mi niko u životu nije bio odvratan, niti će ikada biti, nego ovaj Vučić ... -_-
Vasic kao neki novinar. +icka od covjeka, svakom dadne +uzice samo da je njemu bolje.
Vasiću, ako si ti ovaj u ovom krugu u gornjem lijevom uglu slike onda si dovoljno mator da znaš da je na ovim prostorima nakon Sulejmana Veličanstvenog kult ličnosti imao samo još jedan gospodin ( sačekaj da ustanem prije nego spomenem njegovo ime) a to je Josip Broz Tito. Zato, ako želiš biti nečija guzna muha nemoj to raditi javno. Previše je odvratno.
Miloš Vasić, mrzitelj svega što je srpsko. Obavite intervju i sa sonjom biserko.
mali vuk = ?????
To vam i ja kazem... Hrvatska je prva pocela pricu o naoruzavanju.U Federaciji su to svi precutali.Srbija kada je ozbiljno to pitanje pokrenula svi nesto uspanicili...
Milos Vasic lupeta gluposti po obicaju i to sto prica su prazne price.Poenta price o novom naoruzanju je potreba da se vojska Srbije modernizuje a ne da bi sa nekim ratovala i ta prica je potegnuta od ranije pa prema tome njegove izjave ne treba uzimati za ozbiljno jer je on novinar amater.
"Čuvaj se Danajaca i kada ti darove donose"