Interesantno je da kad god se dešavaju ovakve ili slične stvari pljuvačina je uglavnom okrenuta isključivo prema SDA, kao da niko drugi nije u vlasti. Svi kao očekuju da Bakir čarobnim štapićem stvara novac za naše sportiste a po defaultu se očekuje da Dodik & Co. rade protiv toga. I onda kad se dođe do toga da neka sredstva treba uplatiti nekom Džumhuru, Tuki, košarkašima... svi vrlo dobro znamo ko zakoči ili maksimalno otegne stvar ali se oštrica uvijek okreće šrotiv Bakira, SDA i sl. Ne bi bilo zgoreg da ponekad novinari barem priuptaju npr. jednog Sredoja Novića ili nekog iz te ekipe za ove stvari.
Evo obratit' cemo se DF-u, ne serendaj majke ti. Kad neko izjavi da ce otvoriti novih 100 'iljada radnih mjesta, u ovakvoj situaciji i ovakvoj drzavi, onda preostaje da povjerujes da taj isti ima carobni stapic, ne?
Ma naravna stvar da je 100.000 radnih mjesta budalaština, samo bih volio vidjeti dosljednost u kritici i kad su predizborna obećanja drugih u pitanju. Ovako ispada da je sasvim OK da svako sere po Bakiru i SDA i zbog košarkaša, i zbog SFF-a, i zbog kerova na cesti, i zbog radnih mjesta.... Šta god na ovom svijetu ne valja kriv je Bakir i SDA!!! Dodik?, Čović? - ma znaš njih! I onda opet po Bakiru. Dosadni ste više s tom pričom jbt. Prije deset godina je isto ovako za sve kriv bio Silajdžić i bolje sutra nas je čekalo iza okuke, čim ga maknemo i popljujemo. I šta se desilo? Pa ništa, kokošari iz SNSD-a i HDZ-a i dalje ruše državu na svakom koraku a mi za sve krivimo svoje bakire. Umjesto prozivanja za opstrukciju svega što je bosansko onih koji stvarno opstruiraju, raja se bavi bakirima, harisima i sl. jer eto, tako ste multi-kulti.
Prikaži sve komentare (119)