wolf07
Spol
Ženski
Boja avatara
8470e9
Banovan
Ne
Registrovan
20.07.2013.
Komentari
3534
Komentari korisnika
Nevjerovatna je količina gluposti, mizogenije, lažnog morala i sl. sadržana u ovim komentarima. Nije ovdje problem je li nju Tramp taslačio ili nije, i da li je uzela pare da šuti ili ne. Problem je MITO da o tome ne govori jer se takav ljigavac kandidovao na radno mjesto čovjeka koji ima crveno dugme!!!!! Ali hajde ti to balkanskim glupackma objasni, i onda se čudimo što je kod nas indeks korupcije ovako visok.
To sastanak sa onima što su se olešili od alkohola u Zagrebu kad su izvukli svoje guzice a da pri tome nisu spasili ni jednog jedinog srebreničanina osim onih koje su po službenoj dužnosti morali, kao što su prevodioci i sl. Žao mi je što ovim majkama manipuliše kad, ko i kako hoće!
Šefe, ne mogu sutra na posao, na bolovanju sam... Udario me avion!
Jbt, pa neka i Radovan Karadžić promijeni ime i može izaći iz zatvora
Nisam znao da se, u slučaju princeze, ono glupavo "miss universe" mahanje glupavoj publici zove "javne dužnosti"!
Dovoljna je jedna, prilično kratka, riječ i sve ste rekli o ovom čovjeku - hulja!
Čuj -Slaven Raguž nekog nešto tužuje zbog Srebrenice!?!?! Uvijek sam ja govorio da nema udbaša dok ga Hrvatica ne rodi! A sad neka misli šta god ko hoće.
Inače sve i jedan političar u F BiH na ovu temu šuti!!!! Pitam se što li? Navikli smo da se otimaju da ubiru poene za kojekakve uspjehe jedni od drugih, ili da lopticu odgovornosti vazda prebacuju na one druge. Samo na ovu temu niko živ od njih nema komentar. Znači da su se svi ugradili, i SDA, i HDZ, i "trojkaši".... Svi do zadnjeg! A mi poput tamo nekih Filipina prodajemo golu rudu!!! Kaknju je, odavno otrovanom zraku, sad otrovana i voda, i nikom ništa.
Koji divljaci braćo draga. Pa pristojan svijet poštuje himnu tuđe, a kamo li svoje, zemlje.
Je li to rezultat tvojih uspješnih pregovora s Varheljijem?