Kad će iz republike mrske odati počast tenkistima stradalim na području Matuzića? Ili onih stradalih na Nišićkoj visoravni tokom 1994.g., ili onim na Vlašiću u proljeće 1995.g. direktoru elektrodistribucije iz Bijeljine (još malo pa godišnjica) poginulom na Visokoj Glavici kod Teočaka, stotinama poginulih na Vozući 1992.g. - 1995.g., stotinama poginulih oko Ključa, Mrkonjić-Grada, Sanskog Mosta, na Korčanici u avgustu - septembru 1995.g.????? Upitajte smradove koji će doći sutra iz smrdske, ko je poginuo u "Dobrovoljačkoj ulici" tog 2.maja 1992.godine i vidjećete da nemaju pojma, zato jer njima nije cilj obilježavanje nečije pogibije (jer su poginuli agresorski vojnici - legitiman cilj), već da oni pokažu kako je eto neko i od njih stradao. Nisu oni samo ubijali po Sarajevu, neko je eto i poginuo. Zašto ne obilježe smrt dvojice Sarajlija, koje su nekoliko dana prije 2.maja četnici iz obijesti ubili ispred (tada komande 4.vojne oblasti), današnjeg ministarstva odbrane?!
Ti si ili lud ili se praviš lud. O kakvoj odbrani ti govoriš pripadnika Jugoslovenske armije (tada je već ostala samo krnja SR Jugoslavija), u drugoj državi koja se zove Bosna, čije stanovništvo ubijaju domaći izdajnici skupa sa agresorima koji su došli iz Srbije i Crne Gore, predvođeni arkanovim kriminalcima? O kakvoj odbrani ti govoriš kad su susjedne države izvršile agresiju na Bosnu? O kakvoj odbrani Srba ti govoriš u Sarajevu? Srbi se mogu braniti u Požarevcu, Kruševcu, Kraljevu, Beogradu, Jagodini, Šapcu, ali u Sarajevu su Srbi agresori. Što je najzanimljivije ti to znaš samo se praviš lud ili su doista lud. Ko je lud ne budi mu drug, pa me poštedi tvojih daljih komentara, ja vas vlahe znam uzduž i poprijeko.
Rekoh li ja tebi da me poštediš daljih komentara. Pa još na glagoljici. Samo idiot može reći da je Sarajevo srpsko - kao kad bih ja rekao da je Sant Petersburg bošnjački. De zamisli se malo ahmaku kakve gluposti valjaš.
Prikaži sve komentare (195)