rz-brzotrz 28.02.2014. u 23:38 00A kad je Bosna Bosnjacka,..dedera junace navedi JEDAN JEDINI RAT, BITKU, POBUNU ili majku mu yebem bilo STA,.kada ste se vi "BOSNJACI" ili ti BALIJE digli da branite tu Bosnu u koju se toliko kunete od STRANOG OKUPATORA. U svakoj ofanzivi su Bosnjaci bili na strani antifasista i borili se protiv cetnika ustasa i njemackog okupatora mada je to bilo bezpotrebno samo dzaba ginuo narod nacisticku njemacku su pobijedili Rusi Amerikanci Francuzi englezi a ovo sto je bilo na prostoru bivse Yuge to hitler mogo nac za dan i sve potamanit,pa majka mu stara turci su morali prvo zauzet smrdiju pa onda doc do Bosne ato ti pisem ako si iz smrdije ako nisi onda si Bosnjak.A sto se tice handzar divizije pa u u samom zemunu je bilo vise sluga hitleru nego u citavoj handzar diviziji.A ako si posrbica od 1918 eh hebiga kad ti djed Bio Bosnjak sve do 1918 pa vas kupila smrdija za vrecu kuruza ubudjalo.Sta mislis koje veci izdajica il onaj koji proda vjeru il naciju?
Da zato su puna dokumenta bosanskih muslimana sa nacistickim uniformama i fesovima,..DOK SU CETNIKE SVI SVEZNICI U II SVJ. RATU ODLIKOVALI. Vasa (H)istorija pocinje od 1991-ve sto ce reci da je moj grndavi golf dvica stariji i od tvoje drzave i od tvoe nacije. Zastavu su vam crtali stranci, drzavu vam poklonio okupator,.NI HIMNU NEMATE Nemate ni jednu jedino BITKU, POBUNU a kamo li da ste IKOJI rat vodili Tu imas obraza pricati o "bosnjacima" u "antifasistickoj borbi"..mislim...ajde sto lazes druge ALI KAKO TE STOKO NIJE SRAM BOGA I SAME SVOJE SAVIJESTI I zasto papak pokreces novi 'tread'
rz-brzotrz Ne seri matere ti koji četnici, koji saveznici. Četnici su bili fašisti i kolabracionisti isto kao i ustaše i slična govna. Svi koji kažu da nije tako mogu odmah da mi popuše.
Prikaži sve komentare (52)