Već dugo razmišljam o obilasku, a kad dođe na red, maršuta će biti, izvor Une i pa obilazak Plitvičkih jezera.. Love it!
Ahahahahaha ono meni reče... :) Mladi gospodine mrzitelju, ja nikada, ali nikada, ne bacam smeće po prirodi, niti ulici, čak se jako ljutim, ako vidim da neko drugi to radi. Drugo mladi gospodine mrzitelju, moja čukundjedovina je 500m od izvora Une i moraću se jednom nakaniti, da se peglam sa Hrvatskom državom oko zemlje mojih predaka.. A valjda znate ko je živio u tim krajevima? I treće gosp. mrzitelju ja sam bila na Plitvičkim jezerima, vjerovatno prije vašeg rođenja, sa školskom ekskurzijom, uz napomenu da su naše generacije odgajane malo drugačije.. tako da niste baš kompetentni da mene učite bilo čemu, a najmanje ponašanju.. I izvinjavam se za jedno "i" viška u prvom komentaru. Ostajte mi zdravo u moru svoje mržnje :)
Ahaha uh, znaš šta, gotivim te.. Da se raditi na tebi :) Moji predak je prije otprilike 500 godina došao u taj kraj i to prilikom prodiranja Turaka na Balkan i uz mnoge druge Srbe naselio i branio ta područja Austro-Ugarske monarhije. On je bio jedan od tri brata. Dvojica su ostala u području današnje CG, jedan je primio islam, jedan nije.. I naravno da su Srbi, oni izvorni..
Prikaži sve komentare (87)