Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Torres je posjetio Plitvice haha :D
Ojjj hahahaha i ja gledam koji je ovo qurac :D da nisam fulio clanak
kakve veze Torres ima sa Plitvicama :D
Valjalo bi ovo golim okom vidjet konacno..
hrvatska je veoma lijepa zemlja , steta sto vecina loseg naroda zivi u njoj , nacionalisti i ostala gamad uvijek napisu neku glupost , samo da bi obratili paznju na sebe , pojedinim mamlazima preporucujem da ne pisu u ime svih hrvata /srba/bosnjaka napisi samo svoje misljenje , mnogi ce se prepoznati .. respekt ..
Na čemu temeljiš ono da loš narod živi u RH?
koliko nam je zemlja divna...a mi to ne vidimo.
Nije ovo nasa zemlja... :)
Možda je ngog Hrvat pa zato kaže
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bi bilo promjena da nema braće Nijemaca,ali zna se ko su gazde.Deutschland uber alles!
Već dugo razmišljam o obilasku, a kad dođe na red, maršuta će biti, izvor Une i pa obilazak Plitvičkih jezera.. Love it!
Ahahahahaha ono meni reče... :) Mladi gospodine mrzitelju, ja nikada, ali nikada, ne bacam smeće po prirodi, niti ulici, čak se jako ljutim, ako vidim da neko drugi to radi. Drugo mladi gospodine mrzitelju, moja čukundjedovina je 500m od izvora Une i moraću se jednom nakaniti, da se peglam sa Hrvatskom državom oko zemlje mojih predaka.. A valjda znate ko je živio u tim krajevima? I treće gosp. mrzitelju ja sam bila na Plitvičkim jezerima, vjerovatno prije vašeg rođenja, sa školskom ekskurzijom, uz napomenu da su naše generacije odgajane malo drugačije.. tako da niste baš kompetentni da mene učite bilo čemu, a najmanje ponašanju.. I izvinjavam se za jedno "i" viška u prvom komentaru. Ostajte mi zdravo u moru svoje mržnje :)
Ahaha uh, znaš šta, gotivim te.. Da se raditi na tebi :) Moji predak je prije otprilike 500 godina došao u taj kraj i to prilikom prodiranja Turaka na Balkan i uz mnoge druge Srbe naselio i branio ta područja Austro-Ugarske monarhije. On je bio jedan od tri brata. Dvojica su ostala u području današnje CG, jedan je primio islam, jedan nije.. I naravno da su Srbi, oni izvorni..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hrvatska ulaze u svoje turisticke destinacije, mozes ti imati sta god hoces, ako ti to ne plasiras, reklamiras ne pokazes svijetu da vidi, slaba vajda od toga.
da su plitvička jezera u bosni naši krkani bi tamo odbacivali otpad, da im ne smeta u avliji.
Takav ti je nas mentalitet, baci u rijeku, baci u kakav sumarak, samo nek nije pred ocima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Steta sto na 24% nema nista slicno...mozda nacionalni park Una ali i to je dzaba kad ceo bihac kanalizaciju ispusta pravo u reku
nekad su plitvice trebale biti u sklopu republike srpske krajine... ali naišla oluja..
pa dobro, polako, nekad bilo, sad vise nije ali bice ponovo...tako je to stalno se menja. To zna svako cija istorija traje duze od recimo 20 godina. Jedino oni misle nista sse ne menja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
milion puta pedeset kuna ili ti 13 maraka jednako je 13 miliona maraka na godišnjem nivou i to samo da turisti vide plitvice. turističkoj zajednici plitvice svaka čast. od hrvatske turističke zajednice u cjelini promatrano se može puno naučiti.
Šta ce ova slika Torresa nije mi jasno ??
ja bi ovde volio blinkerat!!!
HAHAHAHH Šta će Torres ovdje??!
jel ovo torres bio ? ahahahahaha