To su laži, umjesto da bude vraćena Sarajevu i BiH, Grbavica je postala Izetbegovićeva prćija, ulazna točka za dovlačenja svakojakih stranih muslimanskih imigranata, i sad je simbol Izetbegovićeve poslijeratne destrukcije Sarajeva, i uništavanje svake sarajevske tradicije i kulture uz nametanje islamizma. Protjerivanje Srba koji su ostali potpuna je sramota, dok se o svemu tome ne prestane lagati i falsificirati povijest, nema naprijed.
Protjerivanje Srba? Pa ko ih je protjerao ziv bio? ARBiH je usetala u prazne dijelove koje je kontrolisala VRS. Pitaj bivse sarajevske Srbe zasto su otisli, slobodno ih pitaj, sami ce ti reci. Prestanite da lazete vise.
@fbUser1647120395 O prvom dijelu posta bi se moglo razgovarati i može se reći da je djelomično tačan. O drugom dijelu, odnosno 'protjerivanju' Srba nakon tara - nema razgovora. Rat je završen, svi Srbi koji su ostali sa nama u ratu , mogli su ostati i u miru, ali oni su se odazvali pozivu Krajišnika, prodali nekretnine i otišli. Nisu protjerani kao ni oni koji su se 'sklonili' prije početka 'dok ne prođe'. Nema Srba izbjeglica iz Sarajeva!
Prikaži sve komentare (125)