ako cemo iskreno, ni dubrovnik nije hrvatska bastina, vec dubrovacka, grada koji je nezavisan bio od hrvatske sve do 1918. godine. nikad u sastave te drzave. jedino sto je hrvatsko, je dosadni zagreb (najdosadniji grad na balkanu, cak i ljubljanja interesantnija), prazna polja slavonije i to moram priznati da je jako lijepo, plitvicka jezera.
Muslimani ne bi znali ništa o Bosni da nema katolika koji su očuvali sve. Najstarija preživjela institucija Bosanskog kraljevstva je Bosna Srebrena. Za sve morate u Zadar ili Dubrovnik, jer su Turci sve uništili uključno sa stotinama crkava koje su bile u predosmanskoj Bosni. Činjenica je da su muslimani Bosne odnarođena vjerska skupina koja je dobrim dijelom srpsko stanovništvo pobjeglo pred srpskim ustancima. Mi katolici smo najjautohtoniji stanovnici zapadno od Drine.
Sve orijentalno je došlo s Turcima. I pravoslavci i muslimani. Dok su katolici izgradili Dalmaciju, Slavoniju, Dubrovnik, predosmansku Bosnu, novopečeni muslimani Bosne su njegovali drvene straćare i neko novu osmansku kulturu koja nema veze sa starosjedilačkom. Danas nakon što su utekli od Hrvata od 45, ponovno kradu katolike Bosne, tako da su 93 stvorili naciju od naziva Bošnjak - regionalnog naziva katolika Bosne.
Prikaži sve komentare (121)