Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako cemo iskreno, ni dubrovnik nije hrvatska bastina, vec dubrovacka, grada koji je nezavisan bio od hrvatske sve do 1918. godine. nikad u sastave te drzave. jedino sto je hrvatsko, je dosadni zagreb (najdosadniji grad na balkanu, cak i ljubljanja interesantnija), prazna polja slavonije i to moram priznati da je jako lijepo, plitvicka jezera.
@gooUser1705052984 Jedino sto su muslimani sacuvali u Bosni upravo i jesu katolici.
Srpski ba dubrovnik jbo li joj nesa stevandic mater
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hrvatska kulturna baština a hrvati ga srušili
Izadje video dokaz da su oni to uradili i opet proturjece...nevjerovatno
Srbi ga rušili, Hrvati ga rušili, a Bošnjaci srušili. Dokaz: pisana naredba Arifa Pašalića.
Zabraniti joj ulazak u Bih jer je dio fasistickog pogona na celu sa Hdzom strankom koja je protease a uzpom
Kroatiše pupi na kraju uvijek ispane glup.
prestrasna zeljana.
UZP Na sve su spremni.
Ova opet preskocila terapiju!
Škutorija iz hercegovine opet gusla o historiji. Uhvati se za svoj nos i zaklopi kujo fašitička.
Jos samo crnu uniformu da obuce i to je to.
pređi na islam Željana kad te tako privlači turska kultura.
Ku…a
Jel se dritan oglasio? Ili suti
Komentator pokušava oprati blato s obraza onih što napraviše halabuku posljednjih dana. Nije Zovko ni mislila predstaviti Stari most kao hrvatsku baštinu, nego se "drsko usudila" predstaviti bh baštinu umjesto onih što misle da imaju monopol na predstavljanje. Njihove paranoje izmislile su ovaj slučaj.
Žalosno je tko sve svijetom hoda i još kao nešto priprema i govori sa nekakve pozicije.
Svi šalju svoje najbolje. Ova je valjda najbolja u Hrvatskoj.
Sta ocekivat od osobe koja je rodjena u Mostaru, a ne moze da izgovori to ime. To su jadni ljudi, koji nemaju identitet svoj a stide se porijekla, moze se mozda mjenjat historija, ali ne moze geografija - Stari Most je ipak u Mostaru, a Mostar u BIH, a zz (namjerno malim slovima) je rodjena u MOSTARU. zz - rodjena: 25. mart 1970 (53), Mostar, Bosna i Hercegovina
Neka je ona Ambasadorica i neka se uvalila u stolicu, za ostalo cemo lahko, jelda Zeljana?😂
Jesam li dobro procitao ili ovo autor Fadil Hadziabdic ciji su preci poturceni od strane Turaka negira genocid nad stanovnistvom BiH za vrijeme turskih osvajanja i predstavlja BiH kao drevnu tursku zemlju? Osmanlije su ovdje bile dolazile cvijecem i ugovorima koje su obe strane srdacno potpisivale ili sta? Koga to ti budalom pravis?
Jesi cetalju
@dejvidbekam isto ko sto su cetalji traktorima bili krenuli na put za istok, tako ce i Osmanlije put istoka sa Hrvatskih kraljevskih zemalja. Prije ili poslje. Tvoj dedo se nekad krstio, moj nikad klanjao nije. Vrati se tamo odakle ti je dedo otisao, da ti dusa na mjestu bude.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)