Ovo je najgora vlada ikad. Kvadrat stana 2.500. Sta mladi mogu kupiti? lego kockice da alazu sa 4.800??? Koju poruku salju?? Mladi odlazite, ne zanimate nas, niste nam bitni. To je poruka koju Vlada KS salje ljudima koji ovdje rade, placaju porez i zele da ostanu. Spavas li mirno Niksicu????
Je li ti zaista misliš da "mladi" u Njemačkoj ili u Britaniji ili u Švedskoj kupuju stanove?! Preko 80% Njemaca žive kao podstanari!!! Nadalje, čovjek sa npr. 25 godina radnog staža u BiH, koji je svih 25 godina uplaćivao u budžet iz kojeg su se školovali ti "mladi" ne dobija niti marku kao subvenciju za kupovinu stana ili barem garaže, ali zato slinavcima koji su u naponu snage da se uopšte daje novac za stanove?!?! Je li većina na drogama ili urođeno zaostali?!
Sve Laz, samo pusta Laz.Trojaneri uzeli malo kredita, kupili Bjeloruske Trolhbuse .Poljske tramvaje gradili Prugu ZADUZILI NAROD..sa Tajnim ugovorima, Kinezima .obecavali kule i gradve..Izdali drrzavu i narod..Cista Prevara Gradzana..Narodnim novcem do Populizma
Prikaži sve komentare (148)