gradpodnomarjana2023
Spol
Muški
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
23.10.2023.
Komentari
136
Komentari korisnika
Izrael se pia po Amerika ,ne moe im niko nita. Lagao Amer otkazao sastanak. Hahaha pria za malu djecu. Sad e Izraelci pustiti koju milijardu za oruje i opet po starom. Amer je lova bitna.
Ajd da je sve i istina to o prosjenoj plai i rastu od 10% od prole godine. Ajd sad nek neko kae koliko je poskupilo od prole godine a moe raunati i prolo godinu? Raste plaa 10% a poskupljuje sve 30%?
Znai jo institucija jedna koja e biti na dravnoj sisi a nikakvog uinka nee biti kao i kod ostalih institucija. Osniva se institucija uhljeba
Opet pria o Genocidu opet puno Patriota koje vole BIH a pola miliona glasova u ZG za Cecu.
Haha haha e kad su oni procijenili iz Centralne Banke onda je to sigurno jedna velika la.
ta e se drugo oekivati. Amerika ivi od prodaje oruja ,ivi od ratova jer prodaje oruje zaraenim stranama ,zaduiva drave prodajom oruja i njima je svejedno kakav e ishod biti ko e pobijediti u bilo kojem ratu. Ko god pobijedi oni su ih zaduili i uvijek uzimaju neto zauzvrat. Ne daje i ne prodaje Amer naoruanje na lijepe oi.
Kako e biti kad ti sve dri pod kontrolom , bande ,kriminalce ,reketari ti nema konkurenciju.
Na ta je spao Hajduk da dovodi Deku od ,37 godina i Rakitia od 35. Ako ovako nastavi Hajduk nee biti prvak narednih jo 10 godina. Juniori Hajdukovi viceprvaci Europe a oni dovode penzionera.
Znai to mi smo uz vas davat emo vam podrku ,stajat emo uz vas vi ratujte ginite za nae interese.
Nek mu ejla uplati svakako je Bonjo glasao potroio 50 km za glasove. Vrh Bosanske kulture i sportskih ciljeva Finale ZG.