Zlatko Slagumdžija je oteo stranku od ljudi koji su je osnovali, u vrijeme dok je on bio potrčko i kao što reče 3.maja '92. slučajni prolaznik (https://www.youtube.com/watch?v=vQq2-NxCLb0). Stranku su osnovali Nijaz Duraković, Ivo Komšić, Miro Lazović i drugi, a on ih je sve redom istjerao klasičnom staljinističkom čistkom. Zato SDP BiH ima samo ime, baš kao što su genocidne stranke SDS i HDZ sve po nazivu "demokratske". Danas otimač Slagumdžija ima milione maraka vrijednu imovinu, a radnici i penzioneri su sretni kad imaju 2 poštena obroka dnevno! Za takvog idiota, lopova i korumpiranog pljačkaša, kojeg u žargonu zovu "Zlatni reket BiH", se vi zalažete? Ko god ga podržava ili je isti kao on ili ne vidi dalje od nosa!
A ti si prije rata garant bio fukara ko i 99% članova SDA, dok je Zlatko već bio izgrađen profesor i stručnjak. Danas ste odjednom velika gospoda i bogatuni. Zbog vas se Sarajevo zgadilo pravim Sarajlijama, kao i svi veći gradovi u državi. Ne mrzite vi SDP što je loš, nego iz čiste malograđanske zavisti. SDP je filozofija kakvu vaši bolesni mozgovi nisu u stanju da razumiju.
Pa jeste, stručno su ga pripremali za današnje reketarenje i lopovluke. Sate iz morala, poštenja i obrazluka je zaobišao.
Prikaži sve komentare (32)