""Ad hoc komisija Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH, čiji je zadatak da sprovodi zelje i naredbe SDP i SBB, danas ce odrzati jos jednu predstavu za narod""" Navedeno je iz ove komisije koju su oformili upravo SDP i SBB kako bi im pomogli u neutralisanju neistomisljenika.
Znaci, bez obzira iako je zloupotrebio svoj polozaj , vi iz SDA kartela ga branite i optuzujete SDP da su mu podmetnuli sve to? Znaci bez obzira koliki zlocin neko u vladi ucini a da nije na strani SDP-a, kriv je SDP?! Ako se ttoliko brineš za državu zašto braniš kriminalca? Kome je toliko kriminal u interesu, Budimira može braniti samo osoba koja je kao on i osoba bez karaktera! Zar hapšenje ovakvih nije razlog za slavlje. Očito svima jeste sem tebi i SDA!
@super ćevap, o cemu ti.... kakav kriminal... sta je to Budimiru dokazano, osim SDP-eovih optuzbi, i osim toga sto nije htio da radi kako mu SDP komanduje,... jeli zlocin ako covjek ne zeli jednoumlje,,,,, jeli kriminal ako covjek zeli da razmislja svojom glavom a ne po direktivi drugova iz SDP-a..... za vas crvene kmere svi koji drugacije misle su kriminalci i zlocinci..... ali ja vam ne zamjeram,, jer vi ste samo nastavili mracnu komunisticku jednopartijsku politiku.,,, i kako ono vas pozdrav ide : Smrt Komunizmu - Sloboda Narodu
Prikaži sve komentare (18)