Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo još jednog jadnog pokušaja četvorke da utiče na sudstvo u Federaciji. Jadan, bijedan i prije svega, kukavički pokušaj. "Vladajući u Federaciji" budite hrabri i izađite na vanredne izbore u Oktobru, ali 2013. Raspišite vanredne izbore!!! Ako smijete!
Njega i njemu slične treba osuditi na doživotnu robiju, BEZ MOGUČNOSTI ZA POMILOVANJEM i to ih staviti u jedan kavez na trgu da ih narod može gledati i dnevno im dati malo hljeba i vode jer i mi tako živimo zbog njih!
""Ad hoc komisija Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH, čiji je zadatak da sprovodi zelje i naredbe SDP i SBB, danas ce odrzati jos jednu predstavu za narod""" Navedeno je iz ove komisije koju su oformili upravo SDP i SBB kako bi im pomogli u neutralisanju neistomisljenika.
Jer narod zna kako kradu Bakir i SDA! http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/prica-iz-naroda-audi-mu-naudi
""Ad hoc komisija Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH, čiji je zadatak da sprovodi zelje i naredbe SDP i SBB, danas ce odrzati jos jednu predstavu za narod""" Navedeno je iz ove komisije koju su oformili upravo SDP i SBB kako bi im pomogli u neutralisanju neistomisljenika.
Znaci, bez obzira iako je zloupotrebio svoj polozaj , vi iz SDA kartela ga branite i optuzujete SDP da su mu podmetnuli sve to? Znaci bez obzira koliki zlocin neko u vladi ucini a da nije na strani SDP-a, kriv je SDP?! Ako se ttoliko brineš za državu zašto braniš kriminalca? Kome je toliko kriminal u interesu, Budimira može braniti samo osoba koja je kao on i osoba bez karaktera! Zar hapšenje ovakvih nije razlog za slavlje. Očito svima jeste sem tebi i SDA!
@super ćevap, o cemu ti.... kakav kriminal... sta je to Budimiru dokazano, osim SDP-eovih optuzbi, i osim toga sto nije htio da radi kako mu SDP komanduje,... jeli zlocin ako covjek ne zeli jednoumlje,,,,, jeli kriminal ako covjek zeli da razmislja svojom glavom a ne po direktivi drugova iz SDP-a..... za vas crvene kmere svi koji drugacije misle su kriminalci i zlocinci..... ali ja vam ne zamjeram,, jer vi ste samo nastavili mracnu komunisticku jednopartijsku politiku.,,, i kako ono vas pozdrav ide : Smrt Komunizmu - Sloboda Narodu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To što je nekada bio general i crnokošuljaš, ne oslobađa ga odgovornosti, radujem sto ce ta bagra duze ostati iza resetaka i treba im sve uzeti sve što su nakrali. Samo mi nije jasno kako neki mogu da brane Budimira, koji je omilovao više od 160 ubica, za koga postoji OSNOVANA sumnja i činjenice i dokazi za njegove kriminalne radnje, kome je u interesu da ga brani i staje na njegovu stranu?
U interesu je onima koje je i pomilovao i koji su u talu s njim.. Zalosno
U cillju je SDA, Sulejmanu, Bakiruz, jer su braća po kriminalu, jer su međusobno učestvovali u uništavanju države i kriminalnim radnjama, to ti je BOSANSKA KOZA NOSTRA, Sicilijanska mafija nam nije ravna, oni su za nas mala maca!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce isteci mjesec dana njegovo pritvora, pustice ga da se brani (citaj potkupljuje) sa slobode i budimir ce se samo odjednom zaboraviti, a on ce fino nastaviti uzivati u do sada pokradenom luksuzu.
Pitam se samo da li se nazire kraj ovoj predstavi?
Hajd da konačno čujemo njegovo mišljenje o svemu. jbt haman mjesec dana čovjek u hapsu i još nismo dobili njegov stav... Gdje je ovdje demokratija i sloboda govora....
sad ad hoc uhapsiti sve poput budimira kao sto je lepi branko, heco, amer jerlagic i ostali koji ce kao na toalet papiru za sobom povuci stotine drugih koji su sa njima u talovima.