Za BiH predvidjelo 2 vjetroelektrane. Jedna sigurno ide Kroatićima, a nama će za onu jednu tražiti da ukinemo sve rudnike i termke u vrijednosti preko 10 milijardi KM. Nadalje, fina je ta priča o bezpovratnim sredstvima i povoljnim kreditima, ali računajte da će se ovdje namah naseliti vojska EU birokrata (a la Satler,...) koji će raspoređivati, kontrolisati , konsultovati... i tako redom dok oni ne oglođu 50% sredstava namijenjenih nama. Tako to radi USAID i svi ostali DOBROTVORI.
Te pare koje oni daju BIH, Blok7 TeTuzla zaradjuje svake sedmice. Ukines Blok koji je koka nosilja radi mrvica koje ti oni bace
Sta jarane hoces da kazes je kad odes u 'javnu kucu' ne moras ti nista platiti, mozes razgledati ali i izlaz i ulaz se placa. Hocu reci kad nam ga EU uvali, i vadjenje ce morati da se plati. A sta ako cvrsto stisnemo? Bez sale sada jaro, pa vidis kolika je korupcija kod nas dobro je da ne uzmu i 90% na kontrolu datih para. Trebaju sve i 'uru da kontrolisu, na jednog politicara DVA kontrolora.
Prikaži sve komentare (71)