Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za BiH predvidjelo 2 vjetroelektrane. Jedna sigurno ide Kroatićima, a nama će za onu jednu tražiti da ukinemo sve rudnike i termke u vrijednosti preko 10 milijardi KM. Nadalje, fina je ta priča o bezpovratnim sredstvima i povoljnim kreditima, ali računajte da će se ovdje namah naseliti vojska EU birokrata (a la Satler,...) koji će raspoređivati, kontrolisati , konsultovati... i tako redom dok oni ne oglođu 50% sredstava namijenjenih nama. Tako to radi USAID i svi ostali DOBROTVORI.
Te pare koje oni daju BIH, Blok7 TeTuzla zaradjuje svake sedmice. Ukines Blok koji je koka nosilja radi mrvica koje ti oni bace
Sta jarane hoces da kazes je kad odes u 'javnu kucu' ne moras ti nista platiti, mozes razgledati ali i izlaz i ulaz se placa. Hocu reci kad nam ga EU uvali, i vadjenje ce morati da se plati. A sta ako cvrsto stisnemo? Bez sale sada jaro, pa vidis kolika je korupcija kod nas dobro je da ne uzmu i 90% na kontrolu datih para. Trebaju sve i 'uru da kontrolisu, na jednog politicara DVA kontrolora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo nemojte davati pare u RS. Oni su protiv EU i protiv njihovih ulaganja. Neka njima Rusija donira.
вољела је ивана на ЕТФ у лукавици мој ишамски обрезани, па чак није ни пљунула, ваљда гладна била... 😘
@krajisnik2 Jadan nebio citaj sadrzaj teksta, a ne samo naslov. Sta mi dobijamo? NISTA. NULU. Dobijamo 2 vjetroelektrane koje finasira EU, koje ce praviti EU zemlje i koje ce da muzu tu struju koja se bude prozivodila.
680 mil je smiješna cifra da je samo za BiH namijenjeno, a ne za čitav zapadni Balkan. Toliko Bingo napravi prometa u BiH.
Novac u BiH ce otici da mile i bratija prezive zimu, zbog mrmka i popustljivih bosnjaka (citaj samo nek ne puca) necemo nikad ot oriti pristupne pregovore.
Nek se samo ne puca
Kupuju Balkan za sitne novce! Mi ne trebamo ucestoviti u ovome! Samo smu snazni i mozemo to!
Medakovo Ozimice Autoput kroz BH kosta 361 Milion Eura. Znamo da je krajnje upitno gdje se novci za 21 kilometar Autoputa potrose. Inace kilometar Autoputa kroz BH je skuplji nego kad se pravi u Njemackoj. Sa tom investicijom mozete napraviti dodatnih 40 kilometara autoputa. Kolakusic u EU parlamentu je najbolje opisao ovu gospodu
@googleuser234445. Kod tebe je zaista mali mozak veci od velikog. Nedaju oni jadan nebio novac za Autoput. A i kad bi ga dali, njihove firme bi dobile posao, projektovale i izvodile radove. A nase firme bi gledale sa strane. I onda bi nas jos ucijenjivali drugim stvarima. Neshvatas ti nista covjece
Ek laze i samo laze
ovo salju 680 miliona za gudru da se ima da se nabavi..kakva crna energija i p, materine ;)
Svako mjesec objave lafo milione daju - niko od naroda tu nije kifle vidio
Ulagali milione ili marku, ono sto građani vide je isto
U đepove stranačkih imbecila
Nasi politicari su SAKATI , JADNI, i BLENTAVI. Ne mogu nista sami svojim radom ostvariti pa im EU mora dati NA KASCICU DA IH NAPITA. A kad dodju iz EU da s 'nasim?' politicarima pricaju, nasi politicari se ponasaju ko gospoda al nema sanse da sakriju onaj KRKANSKI NAGLASAK. Kad se to ispropuse i ti naglasci ispusu sa drzavnih pozicija i grad postane grad mozda ce nas i zovnuti na razgovore.
Na predizborni beton i asfalt po selima.
nikad nije bolje bilo bit na vlasti u Bosni..al će se nakrasti
OVO SVE RADE SATLER I AUSTRIJSKI DESNIČARI DA BI UGODILI HRVATSKOM HDZ-u. POGODITE ZAŠTO HDZ NAVELIKO LOBIRA ZA BIH. BIH BI OVIM UŠLA SAMO U EU ČEKAONICU I NIKO IM DALJE NIŠTA NE GARANTUJE. MAKEDONIJA I CG SU VIŠE OD 10 G. U TOJ ČEKAONICI - PA ŠTA SU DOOBILI? ALI ČIM BI BIH DOBILA EU PREGOVARAČKI PROCES, TROJKA BI NAMAH HDZ-u VRATILA USLUGU KROZ VUKOJU I N. IZBORNI ZAKON. TO JE SVE KONAKOVIĆ LJETOS UTANAČIO U ZG. A GLUPE BOŠNJE MISLE DA NAS VOLE ŠVABE.
Dvije vjetroelektrane u BiH, koje ce praviti EU, koje ce da kontrolise EU, koje ce da prave struju koju ce da muze EU. A ovamo kazu kao pomoc nasoj zemlji. Podmukla i cinicna retorika. Treba im to glatko odbiti i nedozvoliti da na nasoj zemlji muzu sve nas.
20 godina je falšgownen proizvodio 1,9 TDI koji se vozi već 30 godina.... vi se sjetili ekoloske norme uvodit kad vam je prismrdilo i sad tjerate hahare kao sto smo mi da se ufate ciste energije a nismo dosli ni na standard njemacke 70ih zbog vase rusoforkulje koja je gurala srbostashaljsku stvar vise nego bosansku..... pck vm mtrna