Ovim hrvatskim fašistima što seru o okputorima (iako je katolička crkva pokretala krstaške ratove protiv Bosne u 13. stoljeću) bih postavio samo jedno pitanje. Ko je u zemlji Bosni svoj na svome? Bošnjaci, Hrvati ili Srbi?
Pa jasno Hrvati, jer je ono sto se danas zove Bosna i Hercegovina i egzistira kao neovisna (i to je upitno) država je povjesni teritorij Hrvatske, sto se dobro vidi i na karti, pogledaj pa reci da li postoji drzava u cijelom svijetu koja ima neobicniji oblik od danasnje RH. I prostor BiH ce ponovo biti Hrvatska, samo je pitanje da li ce to biti za 10, 50 ili 200 godina, i Dalmacija je godinama bila van sastava Hrvatske pa je sada opet prisajedinjena matici zemlje.
Dalmacija, Istra, Rijeka (Fiume) sve otete talijanske teritorije. Jedini sto se može smatrati pravom Hrvatima je gore oko Zagreba. Historijski dokumenti spominju Bosnu i Bošnjane/Bošnjake, nikakve srbe, Hrvate, Bosance, Hercegovce. Hrvatska ima taj nakaradni geografski oblik upravo zbog otimačine teritorije od Talijana koji su Hrvati sproveli uz pomoć Srba koje su poslije protjerali ali sami su krivi kad su htjeli praviti srp. drzave van Srbije. Znaci Bosna Bošnjaci
Prikaži sve komentare (145)