do sad nista vidio nisam znacajno, osim sto je bx renoviran u toku sezone nadam se da ce biti bolje jer gore bas i ne moze
Nemaju ideje. Sto se tice novogradnje, to je OK bez obzira sto posrbice koje reklamiraju mafijasku Jahorinu govore. Bas kao zapadni centri. E sad, Babin dol se treba srediti, dosta toga srusiti, napraviti jezero za klizanje i curling, ocistiti sve, posumiti dosta, napraviti mali shoping centar od tradicionalnih koliba, kao i vrh Bjelasnice potpuno srediti. Tamo se sve treba srusiti i praviti veliki betonsko-stakleni objekt u koji bi ulazile zicare direktno.
Ovo za tradicionalne kolibe u kojima bi bili razni sadrzaji, od butika, restorana, kafica, ambulante, policije, gorske sluzbe, ski skola itd itd, postoji vec plan koji je napravljen, placen i razradjen za Bjelasnicu, samo to treba napraviti. Znaci veliko plitko jezero, posumiti sve okolo, pored jezera taj centar sa tim tradicionalnim kolibicima i sve to na Babinom dolu. Vrijeme je da se gore pravi mali gradic. I onda prosirenje skijaskih kapaciteta, zato platiti najbolje alpske strucnjake.
Prikaži sve komentare (59)