Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do sad nista vidio nisam znacajno, osim sto je bx renoviran u toku sezone nadam se da ce biti bolje jer gore bas i ne moze
Ja se nadam da je ova gospoda sa presice otisla na Igman i pogledala infrastrukturu. Kako vas nije stid i sram bola. Ono malo zgrade i jedan restoran u kojem misevi zive, ono je obicno skladiste. WC bolji 92' nego sada. Cijena SKI Karte 35 KM a vozis se 2sjedom?? Realna cijena 15KM!! Staza od 13:00h rasulo!! Za sta vam sluzi ratrak?? Bitno je da parking uredno naplatite uhljupi. Toliko potencijala na toj planini.
Daj Mehicu ublehasu nastimaj jos koji posao zeninoj i svojoj firmi, daj jos malo razdijeli ski passova.
Smjena vlade, podhitno!!!
Nadao sam se da će nova vlast napraviti bolje a napravili gore uslove na a ski liftovima i stazama, dobili su moj glas, više neće dobiti. Zašto nema karte sa 100 tačkica?
Članak za promociju NLB banke.
Bijeda Zeznem se po par puta godišnje i stvarno odem gore Ali to je uvijek za slom živaca Ko nema nikakve ideje , taj ide na Bjelašnicu Pa bolje jednom kako treba na Jahorini, nego tri puta prestajati dan u redovima na Bjeli Fuj fuj fuj
Kako vas nije stid pricati ovakve price Bjelasnica nikad losija staze transporti zakazali Igman propao ko zeton i vi pricate price koje su lijepa muzika za usi i nista vise sramite se svi u zoi84 kratko i jasno ne znamo ne umijem i to je to
Bjelašnica ko ciglane. Jos nam pijaca fali.
Novi nadzorni odbor, ljudi iz struke i menadžmenta, uz podršku ministarstva privrede čine ovaj rezultat. Nema krađa, rade se planirane i kontrolisane investicije, npr. naplata parkinga, karata automatska i normalno je da je ok i da napreduje. Svaka čast za novu postavu!
Preuzeli ste od kolege Magode kojeg ste ukivali u zvijezde osim toga ništa niste napravili vrijedno spomena. Izbacili tačkice, tako da sada školama skijanja naplačujete i stajanje u redovima. A ovaj fastline što najavljujete je posebna farsa. UBLEHAŠI
Auu kakv si ti ljigavac i lažov.
Zašto ne popravite skakaonice na Igmanu? možda bi turniri u ski skokovima bili i kod nas.
Bjelasnica...jedino ski staza je ok. Sankaliste uzas...povrede svakodnevne od leda i gudura. Staze nista posute a kamoli ociscene. Stepenista okovana ledom i cetveronoske silazis njiz njih. Sporedne ulice... kao da su bombe padale.
Super je za skijase, ali ovdje dolaze porodice sa djecom. Sadrzaj za djecu je katastrofa. Konkretno na Bjelasnici... uopste se nista na sankalistu ne uredjuje. Sankaliste je samo utabana ledena povrsina uz koju se jedva neko moze popeti. Pa jel tesko sa masinom proci malo i po sankalistu?
Jašta, još plus vam je što po Jahorini hojcaju naki klanovi...
Hahahahaha koja laz