Generacije se mijenjaju,njihov mentalni sklop ostaje isti,i ovi mladi da mogu sve bi ponovili kao njihovi roditelji.To im je u genima i nikad se promijeniti nece.Zato pamet u glavu bosnjaci,ne vjeruj im ni kad ti poklone nose...
@nexxySarajev gas....BH Gas...Toplane...matematika kaze da je trenutni racun UVECAN za 66% NASIH paaara! Nema tu ni 'mrskih Srba' ni 'uzp Kroata' a ni mog bega Bakira.Matematika je nauka, a nabrojane firme su UHLJEBI koji UOPSTE ne trebaju da budu na toj cjvuri kao pijaaaviceee! Fujjj! Poljine 2021!!!
Nepokorivu BiH nisu uspjeli podijeliti i uništiti srpsko-hrvatskim sporazumima Cvetković - Maček 1939. godine, Stojadinović - Pavelić 1954. godine, Milošević - Tuđman 1991. godine, te Karadžić - Boban 1992. godine. Neće u tome uspjeti ni najnoviji sljedbenici zločinačke politike podjele države Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i Dragan Čović i njihovi mentori u Beogradu i Zagrebu. Uzalud ih u Beogradu okuplja, ohrabruje i instruira predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.
Prikaži sve komentare (150)