Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jer su oni svi chete, normalnih srba ima jos samo u Srbiji ponegdje
@SekundaaSarajev gas....BH Gas...Toplane...matematika kaze da je trenutni racun UVECAN za 66% NASIH paaara! Nema tu ni 'mrskih Srba' ni 'uzp Kroata' a ni mog bega Bakira.Matematika je nauka, a nabrojane firme su UHLJEBI koji UOPSTE ne trebaju da budu na toj cjvuri kao pijaaaviceee! Fujjj! Poljine 2021!!!
@Sekundaa smrdi su jedina naicija na svijetu koja SE PONOSI OSUDJENIM RATNIM ZLOCINICIMA, zamisli da se Njemacka danas ponosi malim brkom :)::)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Generacije se mijenjaju,njihov mentalni sklop ostaje isti,i ovi mladi da mogu sve bi ponovili kao njihovi roditelji.To im je u genima i nikad se promijeniti nece.Zato pamet u glavu bosnjaci,ne vjeruj im ni kad ti poklone nose...
@nexxySarajev gas....BH Gas...Toplane...matematika kaze da je trenutni racun UVECAN za 66% NASIH paaara! Nema tu ni 'mrskih Srba' ni 'uzp Kroata' a ni mog bega Bakira.Matematika je nauka, a nabrojane firme su UHLJEBI koji UOPSTE ne trebaju da budu na toj cjvuri kao pijaaaviceee! Fujjj! Poljine 2021!!!
Vlast i opozicija u manjem bh. entitetu imaju istu nacionalističko-fašističku ideologiju. Nadam se da se ne slažu baš svi njihovi glasači sa ovim stavovima a još više se nadam da su normalniji oni koji je glasaju nikako, mislim da se džaba nadam ali eto... Jelena Trivić, najbolja drugarica Draška Stanivukovića kojeg svakodnevno hvale na Klixu, smatra da odlikovanja ratnim zločincima ne treba povući. Ovi mladi çetnici na političkoj sceni u RS su vjerovatno i gori od Dodika.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja ne znam koji dio vama nije jasan? Ko god da bude na vlasti u Republici Srpskoj, kinez, crnac, eskim nebitno mora biti i bice SRBIN U DUSI!!! Znaci samo Republika Srpska i tacka! Ja ne znam sta se vi ufuravate opozicija ovo ono???
Naravno da JESTE kolektivna odgovornost, kada cijeli narod KOLEKTIVNO to podržava.
To je logično, jer osuda genocida bi bila ujedno i osuda tvorevine RS nastale na genocidu. Bolje se praviti lud a dokle vidjeti ćemo.
Znaju u RS-u da kod njihovih birača prolazi samo srbovanje. Kakva ekonomija, kakvi bakrači!
Priprema, pozor, srbovanje!
1, 2, 3 srbovanje!
Sve im diraj, ali osuđene ratne zločince, nema šanse. Što veći zločinac, to veći heroj.
Moraju i oni po neećemu biti prepoznatljivi,a to je:genocid,pljačka,silovanje,tortura,paljenje i sve one dobre ljudske osobine,ha,ha,ha,ha.Sramota za ljudski rod.
rs=ndh
normano da su heroji, kad su njihovi zlocini nagradjeni pa skoro drzavom, ukineš entitete i onda nema razloga da ih velicaju
Maskirani Razbojnici. Ove maske I'm savrseno pristaju
znas onu vuk dlaku mijenja...?
Pa chetnik je chetnik bez obzira na predjeni put.
Đubrad đikanska
kolektivna odgovornost postoji, koliko god vi to negirali. pogledajte njemce poslije 2. svjetskog rata i naravno presude sudova. to sto ste okretali glavu od toga to vas apsolutno ne amnestira.