Kako u koaliciju sa onima koji te kroz svoje medije blate iako te zele kao partnera? Pustaju svoje usljive botove da truju i SDP i ljevicu na sve strane. Kako sa nekim u koaliciju ko te izigrao toliko puta? Kako u koaliciju sa nekim ko je ponizio drzavu i njene gradjane? Kako u koaliciju sa nekim ko daje kontrolu HDZ-u i SNSD-u u domu naroda i tako im daje kljuc drzave u ruke, dok druge krive za manjak patriotizma?
Ovo je konacan kraj za ubacenog spijuna zlatka lagumdziju. Ono malo njegovih repova sto je ostalo, kao i on sam zavrsili su sa ovom strankom. Bravo Denise Becirovicu, bravo SDP! Nek se nisu dali uvuci. Ma koliko slatka vlast bila, sa SDA je to otrov i pogibija. Neka idu zohari sa pda i fahrom koji im predsjednika javno naziva kretenom! Super ce se provesti, samo mi je zao sto ce ovu zemlju gurnuti u jos vecu provaliju, ali neka..neka narod progleda vec jednom i za sva vremena
BRAVO SDP! Ovo je najveca samarcina kriminalnoj sda. Uzeti kanton Tuzla, tu i progutati gorku pililu PDA ako treba, a za ostalo se strpiiti i pripremati. Na lokalnim izborima krenuti u kontra napad i rzvaliti nacionaliste. A ti narode ne zaboravi ovo. Ne zaboravi ovu prinipijelnost i zrtvu. Strpimo se, ali cuvajmo energiju i snagu za buducnost, a onda da ih oduvamo na dugo, dugo vremena. POBJEDA CE BITI NASA.
Prikaži sve komentare (645)