Komentari (645)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako u koaliciju sa onima koji te kroz svoje medije blate iako te zele kao partnera? Pustaju svoje usljive botove da truju i SDP i ljevicu na sve strane. Kako sa nekim u koaliciju ko te izigrao toliko puta? Kako u koaliciju sa nekim ko je ponizio drzavu i njene gradjane? Kako u koaliciju sa nekim ko daje kontrolu HDZ-u i SNSD-u u domu naroda i tako im daje kljuc drzave u ruke, dok druge krive za manjak patriotizma?
Ovo je konacan kraj za ubacenog spijuna zlatka lagumdziju. Ono malo njegovih repova sto je ostalo, kao i on sam zavrsili su sa ovom strankom. Bravo Denise Becirovicu, bravo SDP! Nek se nisu dali uvuci. Ma koliko slatka vlast bila, sa SDA je to otrov i pogibija. Neka idu zohari sa pda i fahrom koji im predsjednika javno naziva kretenom! Super ce se provesti, samo mi je zao sto ce ovu zemlju gurnuti u jos vecu provaliju, ali neka..neka narod progleda vec jednom i za sva vremena
BRAVO SDP! Ovo je najveca samarcina kriminalnoj sda. Uzeti kanton Tuzla, tu i progutati gorku pililu PDA ako treba, a za ostalo se strpiiti i pripremati. Na lokalnim izborima krenuti u kontra napad i rzvaliti nacionaliste. A ti narode ne zaboravi ovo. Ne zaboravi ovu prinipijelnost i zrtvu. Strpimo se, ali cuvajmo energiju i snagu za buducnost, a onda da ih oduvamo na dugo, dugo vremena. POBJEDA CE BITI NASA.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Bravo!!!!
Damir Nikšić, koliko god to bezobrazno i neodogovorno izgledalo večeras, je bio prekretnica noći i ove odluke! Svaka cast Damire
sad fino Envera nabijte nogom pa nek ide u SDA i pravi vlast sa njima, da vise nikome napamet ne padne da ovako seljacki zaskace rukovodstvo i kontrira predsjedniku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
joj SDP-a.. sad hoce sad nece, sad tamo sad ovamo, sad gore sad tamo... ulazno izlazni sistem bezizlazni sistem... pod B moj konacan odgovor
Ima nade za ovu državu ,ovo je početak kraja kosovaca ,odma pokrenuti izbacivanje Zlatka i sdu ekipe koja radi u službi sda.
Čuo sam da članovi SDP-a imaju popust na kupovinu raznih vrsta narkotika. Spid, kokain i heroin po nabavnoj cijeni, ekskluzivno samo za članove SDP-a.
Nacionalna stranka.A što se pišete onda Srbin Bošnjak Hrvat kada vam trebaju fotelje.Što se ne pišete Bosanci i Hercegovci.Šta ba maglu prodajete.
Konacno je Lagumdzija zijanio. Tek sad slijedi oporavak partije.
SVAKA CAST, ONO STO TE NE UBIJE TO TE OJACA, IZ OVE PODMETACINE KOJA JE SMISLJENA U ZELENOJ CENTRALI A PLASIRANA PREKO PETOKOLONASA LAGUMDZIJE BJEDICA LAZOVICA I ONIH KOJI 2014 IZDASE SDP I POMOGOSE SVOJU SDA DA SE DOMOGNE VLASTI, SDP IZAĐE JACI I JEDINSTVENIJI, SAD SE BAREM ZNA KO VOLI SDP A KO JE UBACENI ELEMENT. SDP DJECA SACUVASE PARTIJU I SOCIJALDEMOKRATIJU U BIH. BRAVO, AFERIM I SVAKA CAST. SMRT FASIZMU, SLOBODA NARODU!!!
Svaka čast crvenoj bagri. Sad ste definitivno na strani Dodika i Covica. Cackajte noseve do slijedećih izbora,a onda ćete vidjeti rezultat izdaje.
@crnisnijeg KAKO IDE SDA TVORE
Efendija Lagumdjija na aparatima...nek se sad sam nakaci na Bokirov slic za dojenje
Ovde se radi o sukobu dva koncepta Etno-nacionalnom i Gradjanskom...nije ovo borba za BiH to je samo SPIN iz SDA zbog potrebe unistenja gradjanske opcije i dobijanja veceg legitimiteta.
Gradjansko drustvo ne negira pripadnost bilo kojem narodu (ili bilo kakvom identitetu) i trazi ravnopravnost svih dok etnicko drustvo zeli da nametne etno pripadnost kao dominantu u politici i drustvu. To dovodi do neravnopravnosti onih koji imaju druge identitete ili im etno identitet nije primaran.
Nase politicare ne zanima sto ubice iz Konjica, Tarcina, Banja Luke i Sarajeva slobodno setaju i izazivaju prijetnju ostatku stanovnistva. Njih samo formiranje vlasti interesuje.
Znaci Bijedic bi iz Tuzle krenuo, pa preko Zlatka u Sarajevu srusio BH block i ultimativni cilj Vladu KSa ? a sve po nalogu SDA ! i konacno kada Nermina "nacmu" naprave haos i smutnju onda bi i preuzeli SDP , Zlatko opet na celu a Enveru pozicije ice i pice za lojalnost i Jovo na novo ! Nermine rjesavaj se i jednog i drugog nek idu u SDA kad je toliko vole i nek vladaju !
Kako Njemci govore da je djavo u detaljima ! Kada se Zlatko preleti pa pocne pricati sta ga boli a ne sta je tema! Saznajemo da je Lagumdžijia sarajevsku vladu s govornice nazvao „vladom kasabe“ i kazao da ne zna uopće zašto je Vlada KS formirana. Kada barabe pocnu da skicei zapomazu sa govornica, tada znas da radis dobar posao, samo jos jace Vlado KS !
Danas u Mostaru sastanak HDZ-SNSD (Čović-Dodik), tema kako podijeliti BIH. Sad im je lakše jer BH blok ne želi učestvovati u vlasti. SDP školski odradjen od ovih gore navedenih.
pa sto SDA ne ide u opoziciju ???
htjeli bi oni u vlast sa SDA ali znaju da im je na sljedecim izborima kraj, raja bi masovno glasala za Nasu Stranku ili ne bi ni izasla na izbore, i to bi bio kraj ovoj skupini laznih ljevicara u gangsterskim odijelima...
💚💚💚 S D A 💚💚💚