Konačno neko pismen, pametan i neko ko je sve u životu postigao svojim radom i znanjem !!! Ako Bosanci i Hercegovci ponovo izaberu nacionalističke stranke, onda BiH nema pomoći !
@Wahrheit BiH nema pomoci zbog takvog mentaliteta... 30 godina nakon Srboslavije gdje je “Musliman” bio nacionalna odrednica ali ne i “Bosnjak”, termin koristen od strane Austro Ugarske i Francuskih rasnih kartografa jos 1800ih, Bosnjo bali za Titom i svrsava na bratstvo i jedinstvo. HDZ i SNSD jedva cekaju Jugobalijske beskicmenjake da podjele Bosnu zajedno sa paravojnim jedinicama, a Bosnjo slavi jer je SDA pred raspadom. Nek vas Radoncic predstavlja, balijanderi
Slomili su oni leđa 1991. znamenitom begu, prepametnom i prebogatom r. Adilu Zulfikarpašiću, koji je napustio Švicu da bi došao u rodnu Bosnu. BGD i ZG su se tada utrkivali ko će ga ugostiti i sa njim razgovarati ali tijesnom i autodestruktivnom Sarajevu nisu trebali SPOSOBNI!. Nada je u širokom pokretu osvješćivanja sposobnih ljudi koji neće prihvatati maglu!
Prikaži sve komentare (503)