Komentari (503)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gosp. Mirsade,gledao sam vas sinoc na Face-u..Imate vec cetiri glasa...Sa srecom!
sedam
Sedamnaest
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Za ovog treba glasati!! Čovjek je školovan , pametan, ima ideje za razvoj i što je najbitnije, nema naš mentalitet
Haj sretno, kad vidim onog seljacinu iz Laktasa, nas je svaki gospodin za njega (cak i ovi lopovi iz klana izetbeg)
#MYPRESIDENT
Ukoliko razumijete eng. jezik pogledajte malo na youtube predavanja ovog covjeka i uporedite njegov intelektualni nivo sa nasim liderima,koje biramo iznova i iznova...Znam da to nista ne predstavlja vecini naseg naroda,jer im glava sluzi samo da stomak ne kisne,i ne mogu to razumjeti,jer opet ce na izborima zaokruziti nekog iz SDA...zato mladi koji ga razumiju odlaze
Jel normalno da stanovnici Francuske glasaju za koga hoce? Jeste! Jel normalno da stanovnici SAD glasaju za koga hoce? Jeste! Jel normalno da stanovnici Hrvatske i Srbije glasaju za koga hoce? Jeste! Jel normalno da stanovnici BiH glasaju za koga hoce? Nije, mi smo posebno!!!
Gospodine,ko si da si,bolji si od svih ostalih koji ce se kandidovati,imas moj glas
Čovjek fino kaže ako je mom komšiji (Srbin,Hrvat) dobro, i meni će biti dobro.
Bez hrvata nebi bilo jednog velikog zla koje pljačka i narod i državu, tj. nebi bilo KLADIONICA.
dobit ce nekih stotinjak glasova i nestati bez traga sa scene...
moj Mirsade, jel misliš da ce npr seljak iz Trnova glasati za tebe, a ne za nekog sdoooovca gumene glave ....
Necu da radim ni skolu nisam volio uvijek za skolu mene qurac je bolio..
Profesor je u startu korisniji za BiH od lokalnih parazita. Lova za njegovu kampanju će, uglavnom, doći izvana, dok lokalni paraziti, uglavnom, sisaju budžet. Bojim se da će na toj skromnoj popravci trgovinskog balansa i završiti profesorov angažman za BiH.
@CrniPantelija71 Koga 'vas', Nostradamus? Mene lično, trenutno, kraljevska ruka muze, ali me i vodi na dobru ispašu, pa ne gundjam previše. A ti si izgleda jako nezadovoljan. K'o da te muze težačka, Dodina ruka, a ispaša nikakva.
Još jedna anonimna budala koja misli da će napraviti nešto. Samo će rasuti glasove Bošnjaka.
Bilo je i ranije takvih Gljiva.
Moj glas ide ovom gospodinu.
Sutra u avazu da je on ubaceni turski element, da je ukrao ne jednu, ne dvije, nego tri vrece zlata, da je plagirao doktorat... itd itd, ali zato veliki vodja dolazi
https://mirsadhadzikadic.academia.edu/ Ljudi pogledajte covjeku CV i sta je sve napisao, pa ovo je Bog - the God himself :)