Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sukobi u kriminalnoj organizaciji SDA. Samo pare i lopovluk ih interesuju.
https://imgur.com/drpRdh2
Čim rečenica počinje sa "Zastupnik SDA predložio" to odmah smrdi na lopovluk...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma bitno je da nezaposlene ljude niko ne pominje oni mogu pomrijeti ionako ih je SDA pustila niz vodu. A kako su krenuli oni ce poslodavcima dati pare, a radnike ko hebe
@LordAjdzent Pa vidis da su nezaposleni isto broj klixu ko i umrli, znaci za novinare i ti sto su postali nezaposleni su za njih umrli i ne treba se za njih brinuti. Jedina razlika sto ce te ljude zakopati drugovi, a ove sto umru u rukama poludoktora ce zakopati pod zemlju.
Tek cete da vidite sta je pandemija kada ne mognete kupiti metar spage jer ce se raja masovno vjesati od bijede, neimastine, dugova i kredita koje nece moci vracati, a banke ce da plijene.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A zašto bi svi dobili? Građevina radi kao nikad? Violeta dere životom. Bingo razvaljuje. Amko, Konzum, Merkator, Penny isto... Apoteke ubiru pare... Zašto svima pobogu?
Pitaj Bakira zasto je to tako on, Novalic i Sarajlic znaju gdje idu pare!
Poznato je ko je kriminalac i ko su na crnoj listi amerike zbog kriminala i korupcije
Njegov amadman ima najviše smisla kod firmi koje su vezane za sezonu (građevina, poljoprivreda itd) koji u zimskim mjesecima imaju najmanji promet pa je sa dolsakom proljeća povećan promet u odnosu na Januar i Februar ali hejterima je bilo dovoljno samo pročitati sda zastupnik i gotova stvar to je neki lopovluk
ZAKONI i SDA !!! Svi jedu ZLATNIM KAŠIKAMA !!! Nakon 5 godina REFORMI, Fadil N. objelodanio da je ZAKON o rudnicima PROPAO !!! Rudnici duguju po osnovu poreza, doprinosa na plaće oko 600 mil KM !!! Tako je to sa SDA ZAKONIMA !!!
Prezime mu sve govori.
Nevidjena glupost. Firme koje su spriječene da rade nisu imale realne sanse da naprave veci promet. Naravno da je prehrambena i farmaceutska industrija profitirala u ovoj situaciji i sad ih kao treba jos stimulisati a neko ko prodaje bijelu tehniku npr. u panicnim situacijama ne moze imati nikakav rast i sad je to kao nezdravo tkivo. Budalastina. Nezdravo tkivo su samo firme koje i prije krize nisu uspjele izmiriti doprinose bez obzira cime se bave.
Da se njihovom kadru podijeli brdo para. :)
poenta je ako nisi uhljeb hebo si jeza u leda...
SDA želi samo pokazati mi se brinemo i onda padnu u smijeh jer ni sami ne vjeruju uništa. Kad će doći pomoć da podjelimo
Da nije žalosno bilo bi smiješno. Uređene države donijele zakone prije dva mjeseca i odmah počele s provođenjem mjera. Uskoro kreću s drugom plaćom radnicima u "mirovanju". Već se polako nazire blaga normalizacija i ljudi se pripremaju za pokretanje ekonomija a mi još nismo ni zakon usvojili. Bolje funkcionira i "Cvjećarnica" iz Alan Forda.
Sto su ovo izbrisali vjest o avionu humanitarne koji je dosao u banja luku.buni se narod.
Sve su to folovi samo da se uzme na vremenu. Nece oni nikom pomoc.
Pa ovaj prolupao skroz
Jel treba kazniti profitabilne, uzeti im gotovinu i podjeliti propalim firmama koje su ionako bile na rubu propasti, tj od jake firme praviti još jednu fukaru ? Ko nema trajna obrtna sredstva za mjesec-dva i da se snađe bez sadake neka i propadne.