Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nas dobri Ramo ne bi usao u ovaj biznis da vec nije spremio nove rokove koji ce biti utisnuti na ovim teglicama
Nije mu ime Ramo nego Rambo.
Štela....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znaju porijeklo robe, a prodaju je za daljnju prodaju? Magarci.
…. pošiljka nije imala dokumenta o porijeklu, tačnije, gdje je kupljena i kako je plaćena …. Znaci ako je Kinez recimo pravio od macije pisake, poreska nema pojma o tome i umjesto da je uniste, oni ih prodaju za dalju konzumaciju?
možda bi Ija dao 10 hiljada da sam znao za prodaju. ali bi pišete kad voz prođe. i talovi dogovore
Nije džaba Visočanin, vječiti trgovci i puni para, teško i Fočaci s njima pariraju.
Kakvi trgovci sitne varalice i konjokradice
Vjerujem da ce barem 30% tog proizvoda zavrsiti u prodavano nakon isteka roka upotrebe. Ovim cinom Uprava za indirektno oporezivanje BiH od sebe pravi nekog ko inicira kriminal. Uprava za indirektno oporezivanje BiH je to trebala pokloniti nekoj dobrotvornoj ustanovi ali sa velikom bijelom naljepnicom koja naglasava istek roka u AUGUSTU tako da korisnici merhameta ne bih zavrsili bolesnih stomaka.
I dedo mu se zvao Rambo…
Hahaha... ajde u pm....
Biram Kent elit
Joj, niste jos objavili na CNN-u. Uvijek se dohvatite bezveznih stvari, ali lopovske milionere i milijardere, ubice, zlocince, najvisu korupciju malo ko spominje. Ako neko hapne kilu hrane, na sva zvona ide, kupi na rizik za sicu nutele, ko da je droga... Pa fuj.
Joj komentara boze dragi kakvi su ljudi zavidni, cim radis neki biznis odmah ne valjas ccc
Maza zakon!😘
Jao jao komentara da covjek ne povjeruje, jedete fake Nutellu vec godinama i nije vam smetalo a sad ko fol ne valja nesta....Evo ja cu kupiti odmah ni sekunde mi ne smeta sto je lazna i siguran sam da se nista nece desiti sto je istekao rok....
nije jos istekao, tek u avgustu
Focaku niko nije javio…
Rambo, Rambo druze moj....
Čovjek je kralj kakav rambo . 😁
Nije problem prodati nutelu problem je u roku trajanja
Svi na pačinke kod Ramba večeras.