Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne brinite, sad ce vama poslati 20 kamiona puni cigla za gradnju nove dzamije -- vama ionako je najvaznija vjera
a šta je sa bratskim narodom bošnjacima...oće koja ta firma u BiH?
@freakout ima smisla :D
Turci otvaraju firme u C Gori i Srbiji za pranje novaca
Necemo mi turska ulaganja, mi smo Europa, sta ce nama ulaganja sa Istoka.. Mi smo kozmopolite, bratstvo i jedinstvo, Beograd, Zagreb ovo-ono, fazoni, krema de la krem.. nama ne trebaju arapi, iranci, turci itd..
Htio sa da nesto napišem ali kada sam pročitao komentare vidio sam da nemam kome
Procedura otvaranja firmi ne znači i investicije
Tako pomažu braći bošnjacima , a ako se neko od bošnjaka pobuni odmah je izdajnik , kažem Turska nas je izdala 4 puta i opet ce i nikad nam nisu bili od koristi osim što su nas pljackali
Sto nece kad je sigurna drzava, NATO clanica, na putu rijema u EU kao cvrsta euro monetarna valuta.Svaka cast MILU DZUKANOVICU i ljudima oko njega koji se na vrijeme izvukao iz krvavih ralja zlikovackog BG rezima ipoveo svoju zemlju prema blagostanju i prosperitetu. Zalosno je sto nasi politicki tucmalji uce od gorih i od samih sebe pa nam je ovako kako je dok se svi ne iselimo odavde
Ne mozes ti u BiH dobiti dozvolu ni za sta... Ko da je LA. 1000 hiljada papira kad povadis onda se neki glavonja iz SDA pita kao zadnji, ako njemu ne kanes bar 100 hiljada nema nista od firme i tako stranci ne mogu i nece da ulazu u BiH. Prigradski papci su na vlasti malumni i nesposobni i zato nema napred. A bit ce i gore.
Pristigle su pristalice Abdulaha Gulena, koje imaju politički azil od milovog režima i blagoslov velikog brata. Erdogan don't like this.
@luna123 Fetulaha*
Ovo nisu cista posla. Dvije hiljade firmi u zemlji sa 500.000 stanovnika. Milov rezim pogodan za pranje para
Znači Alija im ostavio i Crnu Goru u amanet.
@UVBA Taktika ba. Prvo srbiju pa cg a posle izmedzu bih. Prvo osiguraś kontare?😂
Drugim rijecima NATO!!! Ko se drzi Rusije trguje sa brasnom i kokosijim mesom.
Šta je sad,i Crnogorci su braća sa Turcima... jedan je to narod!!!
@uyghurs123 Pitala srbska nejač babu koju je silovo Turčin kad joj je bilo najteže a baba će ko iz topa : -đeco moja naj je teže bilo babi kad je prašina iz opanaka padala babi u oči a baba ne more da otare, drži rukama Turčina oko vrata da ne pobegne :)
uyghurs123 Turke sa Bošnjacima veže vera a sa servima KRV !!!
Nas Bakir je samo ugovorio dobro skupa lijecenja nase djece i gradjana, koje mu hanuma ne moze lijeciti na najvecem klinickom centru u drzavi...kriminal!!!