Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srušio je bio austrijsku konjusarnicu pored da bi od te cigle napravio restoran.
Restoran u kojem je doslovno do prije godinu dvije bio pojam dobit pdv racun, za svadbu pogotovo i iznajmljivanje sportski terena..sve je islo direktno na ruke sdaovih prijstelja...reviziju svega ovoga mozete napravit tako sto cete korisnike sportski terena proceslhat a svadbe odrzavane svakim vikendom preispitati u poslovnim knjigama.
Tu treba jedan Rektorat kao iz filmova napravit i veliku fontanu sa studentima kako drze knjige i drze se za ruku.Okolo sve fakultete poredat i ogroman studentski dom da se proteze citavim rubom marsalke u obliku pravougaonika a da unutra budu fakulteti i rektorat.
Bakir Hadzic, stara varalica
Ovaj rektor ponistio jednu neregularnu diplomu a svi znamo da ih ima more... Univerzitet nikad gori nije bio, najmanje naucnih radova od svih univerziteta u regionu i najmanji broj upisanih studenata od kako postoji...
Ohhh tako tipično naški... Ne zna se koja strana više kenja i laže...
Tu UNU ruse 2 puta za 10 god ... Prvo na Stupu gdje je sada Bulevar pa et sad. .. Na Romaniju nek se preseli🤣
šibicarske prevare,90% objekata nema valjane dozvole
Ma pusti restorane i to srbi upalili svjdtla na trebevicu
Nije problem, nek ruše, ali ova slika na kojoj se vidi grb BIH jos uokviren i ostao na zidu da ga niko nije iz postovanja sklonio govori i vise nego dovoljno....
Bravo za Rektora nadamo se da će Univerzitet napokon izgledati onako kako je planirano.
Ćuj, sportski centar, caxahavax je.?!
Nije istina da će UNSA ista graditi tu. Idu stanovi to je već rješena stvar. Gradit će ih poznati sarajevski poslovnjak S…!
il se pali ili se rusi. pare ne miruju. covjece neko je srusio citavu fabriku mlijeka u Pofalicima. rade u Hadzicima. ko ce ici dole raditi. halo!. prije sve fabrike bile pred nosom.
Donijeti zakon o porijeklu imovine i 80 posto sarajevskih gazda bi sami srušili svoje nelegalne objekte i još bi rekli;' Ma nisam ja tu nikad ništa ni gradio...'.
i nije mu mjesto bilo ondje ali je bio estetski lijep
Dobra lokacija za Tibru
Jedino što me iznenađuje ovdje je da mu lopovska vlast nije ovo izdala na 99 godina po simboličnoj cijeni od 30KM/mjesečno i da mu sad država treba dati par milione odštete. Glavni grad se us.ra prozivajući Međugorje i Banja Luku zbog fiskalnih računa a pola Sarajeva ih ne izdaje (ono u kafanama po čaršiji su predračuni).
Tako zavtsavaju bahati miljenici vlasti.Respect za UNSA, mada bi nam trebali pojasniti kako je UNSA u stvari postao vlasnik zemljista, odnosno da li je regularno placeno ili je dio pretvorbe drustvenog u drzavno vlasnistvo tj. najvece pljacke stoljeca.