Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
B9ga mi ja kupujem samo domaće proizvode... Kao i druge vrste namirnica, većinom su proizvedene u našoj državi.
Negdje sam slusao interviju jednog Hrvatskog političara da Hrvatska u BiH uveze 4L mlijeka a da se Iz BiH u Hrvatsku uveze 1L mlijeka. Pa to je katastrofa za BiH. Ja samo kupujem ono što Bih proizvede.
Nikakvi specijalni zakoni ovdje nisu potrebni . Sve ce to zakon trzista regulisati sam po sebi . Konkurentan / u Igri si ,,,,, Nekonkurentan / Alahimanet Zasuci rukave jaruga !!
Sto bi nekome trebala zastita ako daje top kvalitetu po najboljoj cijeni? A ako ne daje (kao sto je slucaj), onda fini neka i ne posluje, a ne da meni drzava taksu naplacuje da bi nesposobni imali para.....
I seljake treba zastiti od vas lihvara
Zasto mljekare treba zastititi a recimo programere ne treba?
Na policama marketa u BIH naci cete sve proizvode susjedne Srbije i Hrvatske, dakle sve. U marketima Srbije i Hrvatske morat cete se dobro potruditi na nadjete bilo sta bosansko. Toliko o ugrozenosti, nacionalnim interesima, netoleranciji okrutnoj macehi Bosni i Hercegovini. Hvala!
Ma ja, vi ćete se bogatiti a direktni proizvođaći će vam mlijeko davati za ''sadaku'' od otkupne cijene.
Ne pada mi napamet.Davati novac nasim mljekarama ,dok se robovlasnicki odnose prema radnicima...NIDJE VEZE.
Gdje god je ovaj PPDIVUT tu nešto smrdi! Taj je podržavao vazda samo velike igrače kao što je svojevremeno Ivicu Todorića na čelu Agrokora! Sačuvaj nas Bože takvih sindikata!
Ako je mlijeko iz Evrope jeftinije nego mlijeko iz Bosne i Hercegovine , to je znak da proizvodjaci iz ovih drzava rade pametnije,bolje , ucintkovitije . Ukratko , proizvode mlijeko jeftinje no sto to rade proizvodjaci u BiH. Sto u prevodu znaci , proizvodjaci mlijeka u BiH se trebaju educirati .Kapitalizam jarani , zakon trzista . Nema drzava nista sa tim ako si nekonkurentan na trzistu . Napravi , prodaj , zaradi , ili propadaj . Trazili ste gledajte .
Kupujmo meggle
100%
Vrlo jednostavno! Povećati maržu na uvozno mlijeko!
Ovo je slicna krilatica onoj od Dubioza Kolektiva kada kazu “ bolje da je para vise nego manje”
koja budala jos uvjek pije miljeko to je namenjeno za telad a ne ljude
@gooUser1573336484 Tako je. A tek što tele voli dobar jogurt popit, ili čak sir. Pa to je ludilo.