Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po kojem osnovu BiH izvozi u zemlju koju nije priznala, i koji su to avanturisti koji im garantuju da će roba biti plaćena i kako mogu ostvariri svojna prava u bilo kakvom sporu?
Priznajte ih i izvozite. Izvoz vam je bitniji od vaseg nacionalizma!
Šaroviću nisu Kosovari ko moje Bosnje . Napravit ce oni jos svasta nesto !!! Nece vam oni ubijanja nikad halaliti !!!
Sarovicu, vrijeme je da se prodas barabi laktaskoj. Cijena 1700 maraka.
Sta rade Politicari sijede i jedu govna kazu jesmo sposobini.
ja ne mogu shvatiti ove nase muslimane ,podrzavaju siptare ,a pojma nemaju da su sa Kosova protjerali i pobili tzv.bosnjake tokom proslog rata. Muslimani moji dragi, shvatite ,ne daj boze da vam siptari negdje budu vecina ne bi vas bilo. Oni ne vole sebe , a kamoli nekog drugog.
@DjonSon pa zna se da Srbe ne podrzavate i tu nije nista sporno
Kosovo je nezavisna i suverena država i ima pravo raditi šta hoće......svaki potez koji šteti srbima je dobrobit svima ostalima sve dok postoji nakaradna izdrkotina Rs
@BulevarDelija Da imate imalo u glavi istog trena bi se odrekli te izdrkotine jer leži na masovnim grobnicama i stvarana je genocidima i zločinima protiv čovječnosti......to vam mi Bošnjaci nikad nećemo halaliti, a doćće vrijeme kad ćemo mi Bošnjaci krenuti u oslobađanje srpstvom i kuroslavljem okupirane zemlje u istočnoj i sjeverozapadnoj BiH.......Kosovo nikad više neće bit u kurvi srbiji, a granica na Drini će biti vječna
@RBiHsereRsiHBx26 sta je balince frustrirano ,psujes djecu non stop i to ti dozvoljavaju.Volio bih te sresti malo balince slinavo da ti ja kazem koju.Znam ja da ti je mali i da te mama zakljucavala u ormar .Psujes djecu i zelis djeci smrt.Smradu jedan balijski pogani.Evo ,ako si takav gazija , ajde da se nadjemo , .Vrijedjas vjeru ,psujes djecu, pogani iskompleksirana ,pravo ono malo balince slinavo,sto se krije iza tastature .Vjerovatno ne mozes ni cure naci.Idi ga izdrkaj bijedo mala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da trebaju povećati porez,jer ih naša nazovi država ne smije priznati zbog kokošara iz Banja Luke...
Zbog povećanja taksi treba žestoko uzvratiti Kosovu!!!
trebaju zabraniti uvoz svih proizvoda iz BiH jer gradjani Kosova ne mogu ući u BiH.
Kako se naježim kad čujem ovu pjesmu, nevjerovatno: https://www.youtube.com/watch?v=bBz0St4DuD0
ja, a to sto BIH nije priznala Kosovo kao drzavu, to se moze tolerisati, neka su vala
Šiptar voli samo sebe. Ništa mu nije sveto osim Albanije.
...treba da voli zemlju koja ih ne priznaje?
@lale gator treba da je poštuje!!! ..u očekivanju da bude priznata, a ne da pravi neprijatelje koji joj ne trebaju!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reublika Kosovo je nezavisna država koja ima pravo da napravi bilo kakve odluke prema drugim državama koje ne krše međunarodno pravo. Mi možemo iskazati nezadovoljstvo, ali se ne možemo miješati u unutrašnje stvari druge države!
@torente Srbija.
Jesi li ti gl.up ili samo glumiš??? Kosovo je možda neovisno ali je i potpisnik CEFTA i drugih međunarodnih sporazuma koji sadrže određana pravila ponašanja svake od suverenih zemalja. Ne možemo sad mi spucati poreze i carine nekome tek tako što nas zasvrbi k...c - norme su definisane u sporazumima koje poštuju obje strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko te pita? Ne priznajete državu, hedete govna i sad se bunite? malo je 10, treba 20% FREE KOSOVO!