Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama Oman ukine vize, onda naši uvedu njima.Nidje veze.
Uskladivanje vanjske politike s eu jedini izuzetak su turska rusija i hrvatska njih volimo na svoj nacin :)
Znači uvodimo i Turcima jer njima trebaju vize za EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je isto kao kod nas sto Wizz leti za London, a za prosjecnog gradjana BiH skoro pa nemoguca misija, em sto viza treba em sto je London bas bas skup.
Ispunjavamo uslove za EU. Uništavano svoj turizam, svoje elektrane, svoju poljoprivredu... a za uzvrat dobijamo naslikavanje sa Ursulom i formalno status kandidata koji ništa ne znači. Izdajnici, uništiše i ono malo što je radilo
Rijetko se gdje moze naci ovako glup narod pored ovih kod nas na vlasti!!
trojkasi sjeme vam se zatrlo
Trojka prodala turizam u USK radi interesa Hercegovaca da otvorimo p*šljive pregovore za ulazak u raspalu EU
Zasto se i Rusima ne uvede viza?
Ovi nasi pametnjakovici guse ljetnu turisticku sezonu momački...bravo, bravo
Zasto vize nisu uvedene ranije? Zasto su gradjani BiH morali vaditi vize za Oman a ovi iz Omana ulaze u BiH bez viza? Je li imamo imalo ponosa?
jel Pilka Poli ili Ovako Salam?
Koji je razlog za uvodjenje vizama za sultane iz Omana.Njih evropa uopce ne intersuje za eventualne emigracije.Odlicni gosti pa valjda ce oni idioti po nasim ambasadama jednostavno im izdavati vize a samim tim to debelo naplacivati kao sto smo mi donedavno vadili vize pih
Uvođenje viznog režima treba biti posljednji korak pred ulazak u Šengen (ako ikad dođe i do ulaska u EU). Recimo i da smo u EU, i neko nam dođe, ne može u Šengen prostor bez provjere svakako.
Ako Oman trazi vize za nas, zasto mi ne bi trazili za njih?
Može li ŠunkaAir da leti ili TeletinaAir?
@AlahacuTiPodProzorom Znači PiletinaAir... :-)
unistala nam je trojka sve!! glasali ste za njih
Oman jedna od najboljih destinacija i da mi njima uvedemo viza a mogu nas kupiti za dan. Nidje vize .. udarac na ljude koji žive od turizma..
Konakovic idiot
Ovaj let je uvijek bio pun ko šipak. Ko je konj koji doveo do ove odluke treba da se ponosi na svoju glupost. A, pritom nisu uvedene vize za građane npr. Rusije, ... Rijetko glup narod (Bošnjaci, ne Omanci)!!!
Ako neko trazi vizu za vas dali ga treba pustiti da kod vas ulazi bez vize?
BiH gradjani mogu izvaditi e-Vizu za Oman. Izvadi se online za par minuta ili aerodromu kad sletis u Oman.
Prvi put čujem da smo uveli vize Omancima. Inače odlični gosti i dolazili su tokom cijele zime tako da su popunjavali rupu u sezoni. Turcima bi sutra uveo vize jer su kao gosti totalno bez veze i daju loše ocjene na bookingu.
E usraste i sefa i stanicu!