Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahhahaha bravo za manji entitet. Svaka cast. U Pederaciji samo pricaji i nista ne preduzimaju. Vazno je imati sa rajom popiti kafu pa nek sve izgori.
U RS i treba da se desi bunt prijevoznika jer je ukkdanje akciza u domu naroda blokirao SNSD. A mi u Federaciji cemo da se osvetimo 2. OKTOBRA.
Hahaha prekinuli a svakako sve firme su na godišnjem na zapadu.
Nece nista na drzavnom nivou a hoce podrsku. Javite se SNSD koji to sve blokira.
Federacija je prepuna polupismene žgadije, kojoj ne mozes u tuviti u glavu bas nista. Skorasnji pokusaj protesta koji se odnosio na nesipanje goriva za jedan vikend se zavrsio tako da nisi mogao prici niti jednoj pumpi od guzve.
Svaka čast. Zašto se kolege iz Federacije e pridruže.
Eto vam vaseg Dodika,zbog njega svaki dan placamo gorivo 1.10KM skuplje nego sto bi trebalo biti,e eto koliko se on bori za narod RS,isto ko i Bakir.Narodve svih vjera i nacionalnosti ubrzo ce izbori,KAZNIMO ih posto se nisu truni jedne borili ni pomogli niti za vrijeme Korone niti sad kad jedva kraj s krajem sastavljamo.
Nama je dobro, kome nije nek se parkira hahah
Nama u Bakeraciji odlicno
Bravoo 👏👏👏
Što tako blago? Dodik i njegovi smradovi vam se rugaju i seru po vama odbijajući suspenziju carinskih stopa i akciza. Trabali sto parkirati giljotinu ispred kucnih vrata svakog SNSD poslanika.
Hahhahaha bravo za manji entitet. Svaka cast. U Pederaciji samo pricaji i nista ne preduzimaju. Vazno je imati sa rajom popiti kafu pa nek sve izgori.
Svaka vam čast ! Dao Bog da čitava BiH budu kao vi.
SNSD zivi u brlogu, logicno.
Eto šta vam vaš Mile radi. A sve što je potrebno da bi vam se olakšalo je da dignu ruke za ukidanje akciza.