Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De vi prvo sredite jedinstveno plaćanje u oba entiteta, a poslije ćemo međudržavno.
Međudržavne sporazume svakako treba potpisati neko u ime države BiH, a ne dvije entitetske institucije. Šta danas-sutra ako autoput bude prolazio kroz Brčko Distrikt BiH?
@bonersa Zbog Brčkog ovo i potpisuju..kroz Brčko će autoput vjerovatno biti pod ingerencijom Autocesta Federacije jer će ići kroz zaleđe Brčkog koje ni na Dodikovim kartama nije dio RS-a..i nema ni logike da ideš oko Brčkog dva puta kroz naplatne rampe..ali na Rači ne vidim nikakav problem da naplaćuju BiH i Srbija odvojena jer će svakako biti granični prelaz.
Kakve gluposti spominjete? Moraš imati 2 ACC za FBiH i RS, a da se uvežemo sa Srbijom hahaha
Mile neda svoj dok se ne uvezemo sa Srbijom
Za pocetak uvedite jedinstven sistem u oba entiteta, a ne dva tag-a da nosimo
S ovakvim komšijama ništa.Paziti se ovih i kad poklone nose.
Voloderu, valjda te hercika strefi do potpisivanja sporazuma u B.Luci.
JJebo li vam Srbija majku kroz majku i bilo kakvo uvezivanje sa njima. Ako se vec uvezujete uvezujte se kao drzava a ne entiteti. SDA klosari sa Novalicem vec nasjeli na njihove podjele.
Ali zasto??? Da nas lakse prisvoje, malo po malo i eta nas u srbiji🤔
voloder nastalo od riječi vol koji dere među i nije ni čudo što je intelektualno zaostao i ne zna da uvezuje rs i Srbiju pod firmom saradnje kakve nigdje u svijetu nema.
Kako kad nema autoputa?
Još će Srbija naplaćivati našu cestarinu, pa nam dugovat kao i za hidroelektanu.
prekodrinska politika je takva da ni vazduh ne dijelim rado sa njima.
SARAJEVO SE POVEZUJE SA BEOGRADOM. ŠTA JÈ ČUDNO TU. INFRASTRUKTURNO POVEZIVANJE. PA TAJ AUTOPUT IDE PREKO TUZLE KOLIKO ZNAM.
Haj da se i šta pametno čuje a ne samo lajanje jednu na druge.
Prvo vi medju entitetima sredite placanje..
Kakva je ovo glupost iz Autocesta FBIH? Nema ba uvezivanja sa Srbijom nikakvog. Molim vas ne nasjedajte na ovo. Kad se predje granica fino ce otici i kupiti BH vinjetu jer su usli u BIH. Uskoro nece biti granice na Drini jer je buducnost bez granica i to je ok. Ali mora se ostastaviti neki osjecaj da si usao u drugu drzavu!
a federacija i rs nisu uvezani koja komedija tamo cirilica kod nas latinica
Bravo, dobra ideja.