Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Djes' superhik" sto uzimas siromasnim da das bogatim. Licemjeri bahati sta je sa smanjenm doprinosa koje sta najavljivali i olaksicama za privredu?
Ovo govedo će morati biti oćerano ko 2014.
@at1852at Dobro si :) Bas jeste, a tek ce je "olaksati" sa poskupljenjem struje. Da nije tragicno, bilo bi smjesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sutra će kukati kako nemamo struje i kako mora poskupiti cijenu fuj čovječe šta nam radiš
Na strani 10, pdf "Plan SDP BIH" stranica www.SDP.ba stoji sljedece: POKRETANJE ZAUSTAVLJENE INVESTICIJE BLOK7 TE TUZLA. Ovim su planom su oni usli u izbornu kampanju. Nermin Niksic je neki dan potpisao prekid ugovora sa kinezima za izgradnju BLOKA7. OVA STRANKA JE CISTA PREVARA!
Ovo je najgori uhljup koji hoda političkom scenom u BiH. Lik bukvalno nema pojma o životu, samo se skaće sa stolice na stolicu i pravi štetu SDP-u i državi. Ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji biraju ovog idiota...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kreten
Što nije ponudio rješenje gdje će zaposliti 7-8000 radnika iz rudnika i TE Tuzla? Ovo je smrtna presuda za TK industriju (ovaj se ponaša ko da je došo iz SDA)
Slijedeće izbore samo bagru pomesti!!!
Tako je to kad ti Nikšića, Konakovića i Fortu ne izabere narod, već ih na f-je posadi Marfi. Sada plaćamo cijenu za to. Za svaki iole ozbiljniji projekat prvo zeleno svjetlo mora dati OBERPREDSJEDNIK BIH Marfi. Marfi rekao Nikšiću "zaboravi blok 7" i džaba predizborna SDP obećanja, džaba procjena stručnjaka da smo za koju godinu bez Bloka 7 u buli. Jer Trojkašima je prvi i jedini kriterij onaj ko ih je posadio. Zato se radujte za 5 g 5 puta skupljoj struji iz uvoza.
Na strani 10, pdf "Plan SDP BIH" stranica www.SDP.ba stoji sljedece: POKRETANJE ZAUSTAVLJENE INVESTICIJE BLOK7 TE TUZLA. Ovim su planom su oni usli u izbornu kampanju. Nermin Niksic je neki dan potpisao prekid ugovora sa kinezima za izgradnju BLOKA7. OVA STRANKA JE CISTA PREVARA!
Hulja smrdljiva!
Pa je'm ti našu struku! Ima da nas na sudovima oglobe i Kinezi i Indijci, a ništa na kraju ne dobivamo. Biće da BiH u vjetar baca milijarde maraka.
Niti jedan političar u BiH, nije još rekao dosta mi je pa se posvetio realnom sektoru koje je nakrao od naroda i države, da bar malo ovaj narod ima koristi od zaposlenja. Nego izađu iz jedne stranke, pređu u drugu ili osnivaju nekakve pokrete kao, promjene nude, bolji život, ženi se Ćamile. #Ma mrš u PM svi #Pasoš se čeka #Neka vam vaša djeca penziju uplaćuju ali i oni će pobjeći iz ovog ludila, uskoro xD
Jeste. Novalić na primjer.
...te onaj ko te nametnu....
Zbog toga je donekle razumljivo zašto se nadležni ne očituju o pitanjima koja su u interesu javnosti, a odnose se na Blok 7. Naime, bilo koje očitovanje bi suprotna strana u arbitraži mogla iskoristiti protiv FBiH.... pa evo Neka se ocitovao, njemu bi bilo drago da FBIH izgubi taj spor.
Naravno da nece biti nista, jer ti radis za Americke interese u BiH, a ne za interese nas gradjana BiH.
Sada je 2023. Do 2050 tri puta se mogla otplatiti i zaraditi milione, a da ne govorimo što bi bili glavni izvođač struje u regionu i šire. Zatim, bezbolnije bi se riješila ova tranzicija sa rudnicima. Naši privrednici bi bili konkurentniji na evropskom tržištu sa jeftinijim energentom. Ovako će nas Kinezi odrati i naravno tu odštetu ćete platiti našim parama iz budžeta, a vi sebi podijeliti za ovu glupost još po 2500 KM.
Tamam, vraćamo se u pećine, lovićemo divlje životinje, bit ćemo ekološki odgovorna zajednica, i tada će nas eurpa početi uvažavati. Ako neće biti bloka 7 šta je alternativa?!!!!!!!!!!!
Ispunjava degenerik zelenu agendu WEFa, za to je i plaćen! Ovaj će nas i prisilno pelcovat kod sljedeće plandemije! Znamo kako završavaju kvislinzi!!!
U njegovom mandatu ugovoreno, isplacen avans, onda u mandatu Novalica napadali taj isti projekat, prije svij SDP, a uz njih i ostali dio Trojke, tvrdeci kako je ekoloski neprihvatljiv. I sad ugasili ga skroz. A struja nikad nije bila potrebnija, u prpizvodnji struje ne rjesenje i za rudnike, u izvozu struje kriju se milijarde. Ali, sjetis se da je Trojka na vlast dosla nelegalno, nametnuti, i da tu uslugu Trojka nekako treba da vrati. Unistenje energetskog sektora je samo jedna od usluga.
Jasno mi je da ce renovirati postojeci blokovi, ali nije mi jasno ko ce odgovarati za potrosenih 300 miliona nizasta? Jos nas kinezi tuze za nepostivanje ugovora.