Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A raja jos uvijek pije po Sarajevu janu...
jest da se ima u Sarajevu kupiti ova Oaza...
zato sam ovo i napisao. Ja je trazim godinama da je probam i vjerujem da ima kvalitet cim je pije Obama..
Kupujmo domace,nismo cvake.
Hvala svima na čestitkama ;) Sugestije ćemo uzeti naravno u obzir i truditi se da napravimo što bolje ;) Nadamo se da će ovakvih priznanja biti još :)
dajte na jm da je probamo i U BIH
Ja ne pijem vodu... ja pijem Jamnicu... (tj. kanalizaciju) :D
Polahko ljudi. AS Group je skoro kupio to i polahko pušta u pogon. Bit će proizvodnja, marketing, distribucija, ali treba vremena malo da se stvari naprave kako treba. :)
Veeliko bravo za moje Tesnjake...sta sam se ove vode napila.
Cestitke od srca..... i jos jednom-nema vode do Bosanske vode!
Mineralna voda Oaza poderat ce svaku hrvatsku i srpsku i slovensku vodu. Pa jedna Jamnica, Jana, Radenska, Donat MG, Knjaz Milos, nisu ni do koljena Oazi koja je 3 puta bila zlatna i 2 puta bila srebrena na takmicenju za najbolju mineralnu vodu na svijetu u cuvenom Berkley Springsu u SAD-u. Amerikanci vise cijene bosansku vodu od Bosnjaka. Dajte Bosnjaci opametite se i okanite se Jane, Jamnice, Radenske, Knjaza Milosa, Donata i pijte nasu vodu. Jesmo li patriote ili nismo.
Sve je to ok, samo da je naši ne prodaju pomenutim firmama susjeda i komšija! I nije bilo potrebe da pišeš nazive, jer, danas je sve reklama!
Svaka cast Oazi,ali iskreno Knjaz Milos je extrsa kisela voda,jedna od boljih koje sam probao u poslednje vrijeme...Nas problem je marketing i to sto Oaze nema nigdje po tom pitanju,dok komsije svoje proizvode promoviraju gdje mogu i kad mogu!!!
dobro je da reklame nisu ocjenjivali,hahahahaha
i pored toliko nasih kvalitetnih voda mi uvozimo vodu, sramota
još će dosta proteći oaze dok i približno sustigne janu.
Zlatne i srebrene medalje Oaze po Berkley Springsu su najveca dostignuca dok Jana nista drugo nego marketinsko sranje iz cesme. Ohladjena pisaka iz Save ukratko
Dzaba vam sve te nagrade kad nemate komercijaliste koji bi vrsili distribuciju,ja moram ic po trgovackim centrima kupovat vas proizvod zato sto niste sposobni distribuirat proizvod,daj napravite case,tende letke itd malo reklame,vrtite se po kaficima, ja licno drzim kafic, i vi meni trebate doc ponudit proizvod a ne da ja vas vucem za maicu i molim da mi dovucete gajbu vode.Ugledajte se malo na Sarajvski ili neke druge jace primjer Jana.
A mi uvozimo ccc....
Dok bude curila iz česme, feninga neću dati za bocu vode!
Čestitam, gurajte Oazu u izvoz.