Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rimac je mlad, pametan čovjek koji nije opterečen glupostima. Takvi nam trebaju služiti kao primjer u svemu. Lik je prva liga i da je bogdo više takvih. Samo naprijed Mate...
U tu kao i u većini propalih gradova vladaju stranački poslušnici koji samo gledaju kako uvaliti još kojeg "svog" u ured da može primiti 400tinjak eura iz budžeta i dok ide...
Suplja. Otvorio firmu za "primanje investicija" iz dijaspore. Koja se evo slomi od pokusaja investicije u BiH.
Ako kojim slucajem ovo bude funkcionisalo na ikakvom znacajnom nivou, tipa da se pojave investicije u milionima i milijardama a ne samo 10-20 stolova za kojim sjede Mate i jarani mu i pripremaju sljedecu konferenciju za primanje para... Tek onda ce biti sranje. Jer ili ce pare biti tu na pranju i samo ce biti pitanje vremena kad ce se sve sruciti na glave narodu dok Mate bjezi za London - ili ce biti u pitanju presipanje iz budezta u Matin dzep.
Valjda BiH ima najgoru ekonomiju.Cuj BiH je najgora ekonomija.
Ta Najgora Ekonomija u Evropi Izvozi Najvise od svih eks Jugo Drzava. Hrvatska stoji na 10 milijardi dolara od 2008 a Bosna se od 2013 popela sa 4,5 milijardi dolara izvoza na 11,5 milijardi dolara izvoza. Bosna izvozi vise. NIje najgora u Evropi, iako ima manje stanovnistva i od Srbije i Hrvatske 25-50%.
@ljetozima :(
Guglaj malo bolje, kad se već praviš pametan. 2017.je BiH izvezla za 5.65 milijardi eura
svi uspješni hrvati su rodom iz Bosne... vidite šta radi evropska unija, onaj ko ima dobre ideje malo sreće i puno pameti može da se probije na svjetsku scenu nebitno odakle je. za pare se sikira EU fond
Lijepo Mate od tebe mozda je malo kasno AL HAJ NEJSE znas ti onu emisiju Nikad Nije Kasno pa daj Boze da nam djeca ostanu.
ovaj nista nije slago ali sto se tice kantona 10 cisto fasisticki kanton...
sto da iko uzale u ono sto im nikakve prilike nije pruzilo u zivotu
BiH je najgora ekonomija u evropi , a raj za utaju poreza. Rece Rimac
Ovo je za poreznu https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/mate-rimac-uspio-u-tri-tjedna-prodati-150-komada-automobila-c-two---511910.html
Slazem se u pojedinim stavovima ali da smo najgori to je samo bazirano po njegovom misljenju i zeljom da pojednostavi a ujedno i uvelica problem cijele regije. https://en.wikipedia.org/wiki/Financial_and_social_rankings_of_sovereign_states_in_Euro
Nek si rekao SDA balijama hehe.
Eto rijesili probleme u HR ekonomiji pa dosli ovdje glumiti dobrotvore... U HR se iselilo vec skoro pola od ukupnog broja stanovnista sposobnog za rad (starost).
Kakve veze sad Hrvatska ima s ovom inicijativom? Kakvi dobrotvori? Priča se o zadržavanju mladih ljudi u BIH, niko nije ni spomenuo HR.
Zahvaljujuci opstrukcijama Hrvatske preko Hrvata u BiH i HDZ i jesmo najgora a usput smo najgluplji sto dozvoljavamo Vama i Vasim firmama izvoz u BiH pored svega onoga sto mi imamo i mozemo imati.
Druze, to sto imas pristup internetu i komentarisanju ne znaci da imas sta pametno napisati. Suzdrzi se. Rimac je porijeklom iz BiH i napravio je tamo nesto gdje mu se dala mogucnost da nesto napravi. Ekonomija je veliki brat politike, a nacionalna politika je za sirotinju. Pa ko pada na to je sam kriv.
Halalio pare. Za godinu te pitamo đe je "projekat" i što je propao.