Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba kupujmo domace...sretno...
"domace"
super
Lasta smokva nešto najukusnije.
To je vijest koja zaslužuje pažnju i treba biti u vrhu.U radu razvoju i proizvodnji je spas a ne jalovom politićarenju i vozanju u skupocjenim limuzinama kupljenim ino kreditima ili otimanjem od naroda, realnog sektora i sve većim zaduživanjem.Sretno i sve najbolje vam želim.
Šta je Bošnje? Neki dan bojkotijmo Floriol, danas bravo Lasta kupujmo domaće. Daj je Lasta iz Laktaša osuli bi paljbu. Pa nisu vam u Budimpešti blokirali i pljačkali konvoje hrane i oružja nego u Čapljini.
Bošnje Čapljinu doživljavaju svojom možda malo više nego Banja Luku zato što je u FBIH a to za pljaćku konvoja nažalost stoji a obećali su da neće drugi put nam podapinjati i zabijati nož u leđa ako im je vjerovati.
Bravo LASTA
Ovoga covjeka za predsjednika
Imal iko da se mal nije udavio od lindje??? Brate lindjo je razlog sto kod nane nisam nikad pitao imal sta slatko....
Ako imamo nesto domace, ne znaci da pod svaku cijenu moramo to kupiti (znajuci da imamo nesto kvalitetnije od toga, a nas je narod poceo odavno da vara, furseri u svemu)
Super, Dok Dita-ini proizvodi ne postoje u marketina, oaza u konzumu negdje zabačena, nikada u hladnjaku i td. Linđo drk
Napokon, dosta nam je vise srpskih, hrvatskih, turskih inih drugih stranih proizvoda.
@amir … Mi koji zivimo vani za nas je sve gore pobrojano sa stranog trzista, ali ipak volimo da kupimo ponesto sto nam se svidja. Izgleda da cemo tebe poslusati i kupovati samo domace. To je po tvom misljenju u redu.
Pametan covjek biznisom se bavi i nema ga u politici. Gospodine Corluka kapa do poda.
jedan od rijetkih pozitivnih ratnih profitera
Hočel ih biti u bijeljini
Super!!
Bravo. Prozivodimo i kupujmo domaće.
Ne moze se nista porediti sa Lastinim coko stapicima,puno srece velikom BH brendu i gospodinu Corluki,i da budu poznatiji i bolji od Violete ovom covjeku treba dati sve propale velikane od Agrokomerca do Aluminijuma svjetski je biznismen teze se zaposliti u Violetu nego u Telecom,mnogi trebaju da uce od njega
Hoce li biti Lasta Desert, najbolji keksi na svijetu