Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kolko je Jusuf na ovome usicario da moze odmah na Bjelasnici novu vikendicu da napravi ili da kupi jos koji stan !!
pitaćemo nekog iskusnog, možda damira hadžića, koji koeficijent se ovdje zaračunava? :p
@_xy_ Niko jarane nije iskusniji u hapanju od SDA. Imaju nekoliko stotina doktora nauka iz te oblasti....
Koliko je od ovoga novca leglo na licni racun Jusufa Bubice pitanje je sad ??
nema računa ..samo keš stari moj... imaju oni ljude zadužene za to...
de majke ti kod nas puzevu kucicu ne mogu napraviti na vrijeme -.-
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
po kisi treba asfalt raditi. joj joj.
Koji javašluk i kretenizam. Toliko lijepih oktobarskih dana su propustili i nisu iskoristili za radove, i sad će da nastave kad su kiše krenule. Pa baš onako maloumno, bezobrazno i nadasve neodgovorno.
Budimo realni za ovih 300m uzet ce par miliona KM i godinu dana radova... za godinu dana napravi se zgrada sa 6 spratova, oni prave 300 metara ulice. A ubij me ako za sljedecih godinu dana opet ne budu iskopavali i prekopavali ulicu poslije zavrsetka
Jadni oni radnici što će raditi... danas brundam da nigdje nema nego ovdje, da se ta vrsta radova izvodi u novembru, kada se očekuje snijeg...
kakva longitudinala, obična cesta, pa čak i zato im treba godinu dana. bože sačuvaj. molim vas kad mi bude vrijeme umiranja vi što gradite tu longitudinalu dođite po mene.
Interesantno je kako u Zenici nema nikakvih proceduralnih problema i GGM se gradi punom parom, dok u Sarajevu Bubica i co. nisu u stanju isfinancirati ni ovih par stotina metara uličice. Nije ovome kumovala država nego korupcija i kriminal nadležnih u kantonalnom ministarstvu prometa.
ŠTA VAM RADI ILIJA GROMOVNIK OŠTEĆEN VRH Grom udario u minaret džamije u Ulcinju PLANETA17:46, 05.11.2013.Autor: Agencija TANJUG Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Iz Islamske zajednice naveli da na džamiji postoji gromobran, ali da “očigledno nije bio funkcionalan” ubistvo, muž, žena, udarci, Ulcinj PODGORICA - Vrh minareta Džamije pomoraca, koja se nalazi na šetalištu uz obalu u Ulcinju, oštećen je od udara groma, saopšteno je iz Islamske zajednice u tom crnogorskom primorskom gradu. Iz Islamske zajednice su, kako prenose podgorički mediji, naveli da na džamiji postoji gromobran, ali da “očigledno nije bio funkcionalan”. “Tek će naknadna analiza pokazati koji su bili razlozi za ovu nesreću”, naveli su iz te institucije. Džamija pomoraca u Ulcinju obnovljena je 2012. godine.
SDP i SDA se takmice, ko ce biti nesposobniji, ko ce biti veci kriminalac i ko ce vise lapiti po kilometru neizgradjene ceste. Fenomenalno koji su to uhljupi.
Nema nigdje sposobnije vlade. Sve je jasno konkretno i precizno, prava vlada. Gras, vodovod, toplane kratki rokovi itd. Za godinu dana se napravi autoput a oni daju rok u centru glavnog grada. Ja bi Bubicu stavio za premijera.
sve se bojim da je zbog novca i stalo...
Ne znam kome su i šta su (i da li su uopšte) uplatili, ali jutros opet nigdje nikoga od radnika. Dao Bog da se ovo ikad završi.
jel ovo kisa u sarajevu kod nas u goraždu sunce joj sarajva
Ma jemem li vam pleme federalno proceduralno lopovsko...