Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiješi se baza Ryanair-a na aerodromu, eto novih 15 destinacija. Svaka čast Ministarstvu turizma !
Trojka za 2 godine uradila boljih stvari nego SDA za 30.
jašta...izgubili sve linije sa njemačkom i zapadom a uspostavili sa katarom, turskom čak uveli i bezvizni režim za državljanje saudijske arabije...koji si ti umni bolesnik...iq ti je brudi na nivou sobne temperature...
Trojka izdala Bosnu i Hercegovinu ......
Cekamo jos PARIS
Vtijeme je da presisamo Tivat pa za koju godinu i Pristinu.
Lijepe vijesti iz Sarajeva
Naša sva rodbina u Njemačkoj, a iz Sarajeva samo do nekog nepoznatog Memingena možeš??? Gdje je Frankfurt, Berlin, Stuttgart, Minhen???
Za Frankfurt leti Lufthansa SVAKI DAN. Za Stuttgart leti Eurowings 2 puta sedmicno!!!!!!!!!!!!!
OCE AL KO IMA PARA OSTALI NELETE
Linije za Atinu i Solun trebala je finansirati Grčka jer su jednosmjerna ulica za odlazak iz BiH na ljetovanje u Grčku. Ovo sa Varšamom je ok.
Najvise nase raje u Njemackoj,ali iz Bog zna kakvih razloga nema linija za Sarajevo...
ne treba ih ni biti, kad žive po Dojčlandu nek i presjedaju ili autom. Zašto bi ih mi u BiH žalili, da budemo realni više novca u BiH donesu Arappi nego svi ti auslanderi.
Norvežanina falio jedan papir
Jel jos uvjek HDZov direktor Granicne Policije sabotira Sarajevski Aerodrom sa samo jednim graničnim policajcem ili je to rjeseno? Pitanje prvenstveno za Fortu kao ministra komunikacija?
da, nedavno sam sletio iz Istanbula. Ja sam letio sa AnadoluJet-om, prije nas par minuta je sletio Turkish, a iza nas i Pegasus. Tako da je na pasoškoj kontroli bilo na oko 500 koji smo sletili iz Istanbula. Radila su samo 2 granična policajca.
a Skandinavija, osim Svedske, nista? Najbogatiji turisti su iz tih zemalja, i jos nasi ljudi koji stalno zuje gore dole.
A ni iz Holandije nista Nasih tamo ima dosta odmah iza Njemacke. Fujjj
zasto radnici ovakvih državnih preduzeca imaju vecu platu nego BHRT. nadam se da ne mislite da su oni zaslužni sto avioni slecu u nasu drzavu.
Bhrt i ftv su u sluzbi sdfa mafije treba ih ukinuti.
Odlicna ideja o uspostavljanju novih linija. Medjutim, ne moze Sarajavski aerodrom doprinjeti unapredjenju turizma sa samo dvije otvorene linije na kotroli putnika dok na njima rade divljaci koji ne znaju na normalan nacin komunicirati sa ljudima. Zar je toliko tesko da se nauci recenica: "Dobar dan, molim odlozite vase stvari u korpu, skinite jaknu i ispraznite dzepove..." "...hvala lijepo, uzmite Vase stvari". Potrebno je ispravno obuciti i dovesti nove ljude na ovakva radna mjesta.
konacno poljska, najbolji gosti od svih turista.
Ništa me ne nervira kao ovaj Austrian i bečki aerodrom koji drže monopol i godinama drže ovu visoku cijenu letova za Sarajevo. A ne mozes im ništa.
ma lagano ryan kad uvede liniju za 10 eura, pa nek se puse😁