Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoće Rusiju otkinut od svjetskog tržišta, cijena uglja da skoči za 3000%. Tuzlu treba iselit iz Jalske doline i napraviti ogroman površinski kop od Kreke. Izvadit sav ugalj i prodat ga za 50 milijardi Eura i izgradit državu. Onda u kop istresti tucanik i šljunak i odvrnuti slavinu iz slanih bunara da naprave Panonsko more površine 10 km² i cijeli TK zaposlit da radi u turizmu na tuzlanskom moru.
odličan plan
Treba reći Jasminu ; on je jedini pametan za tako nešto realizirati !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Greta, evo opet uglja. Pitaj ih kako se usudjuju. Klimatolozi,evo uglja, da li ce EU pogorsati stanje karbona oko Jupitera? Putin nece prihvatiti da mu neko odredjuje naftna I plinska ogranicenja radi zastite ljubicica na Saturnu!
Alija Sirotanović bi Gretu mlatnuo onom udarničkom lopatom po glavi.
Ako se nakon 6 toplotnih talasa ljetos na svojoj koži nisu uvjerio da su klimatske promjene stvarne onda ne znam...a suša ponegdje još traje...
Samo ugalj uz filtere. On nije kancerogen, jer dolazi iz prirode. Sansa za BiH
Sto sutite o Ruskim avionima sto lete po evropi,donose uranijum za atomske centrale posto vozovi ne mogu kroz Ukrajinu.
e mi u bosni ćemo se upravo sada, zainaaaaat, zalagati za potpuno i hitno ukidanje termoelektrana na ugalj
Gdje ekspert Žiško da nam objasni ekologiju malo, i Novalić da obnovi priču o bloku 7 koji se odavno zna da su ga sahranili. Samo malo…pred izbore 😁😁😁
Ugalj mora van, planeta je sve toplija
Slava Ukraini
jos jucer, neki su pricali da nase rudnike treba ugasiti. Poljak, nam prica o potpisanim ugovorima i obavezama, lik cija zemlja dvjedno ide na placanje penala zbog "prčjave" energije.
Da smo pametni, i sami bi izvozili ugalj.
Bitno je da placenoci NGO blokiraju glavnu prednost BiH (elektro energetsku nezavisnost) boreci se protiv nove elektrane na ugalj. Za Bih bi bila katastrofa da ostanemo bez Bloka 7.
Ma sta pricas! Nisu oni takvi.
Sama Australija koja jedva da ima druge izvore energije, u svojim TE dnevno spali 1 milion tona uglja🙄
nemamo mi pametnih političara da iskoriste ovu situaciju ..pola BiH leži na uglju, al dođe žiško i kaže zatvaraj TE...putine napadaj šta čekaš???
Smeće i gume zakon
Gdje ste sada ZELENI ??? Kad se smrznete biti će i ugalj dobar !!!
Ako se nakon 6 toplotnih talasa ljetos na svojoj koži nisu uvjerio da su klimatske promjene stvarne onda ne znam...a suša ponegdje još traje...
Bar uglja imamo.
Evo posla za nase jame.