Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je investicija ako prodaš firmu strancima da izvlače pare? Kako je to investicija to je kupovina i prodavanje domače proizvodnje strancima
Investocija ZA NJIHOVO DOBRO ne za tvoje ili bedo bog društveno dobro. Oni će lovu izvuć a SNDS glasači da jedu lišće i korjenje, kako su Bog Vladika i Vučić naredili
Kakva domaca proizvodnja? Bila skoro propala dok je austrijanac nije preuzeo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A BINGO je nudio više para da je kupi, niste mu dali ! Zašto ? Vjerovatno politička igra.
Nije pišite gluposti radi lajkova, Bingo uopšte nije bio zainteresovan za kupovinu cementare. Bingo je zainteresovan za proizvođače roba široke potrošnje.
Mazge nesposobne!!!
Samo prodaji strancima i profit ne ostaje kod nas nego u Madjarskoj. Austro Ugari nas OPET osvajaju ali sada uzimaju ekonomiju.
Hvala Nikšiću, mamu ti
AFERIM
eto...jos da vrate ono smeće Mehu Emkića i sve po taman.
Prpdacemo mi uskoro i gace sa guzice kolilo smo zaduzeni kod ovih svjetskih a i domacih lihvara. Nema domace proizvodnje, privrede, poljoprivrede. Postali smo ovisnici bjelosvjetskih hostaplera.
Steta. Lukavac Cement je bio sponzor desetini ako ne i stotini nevladinih organizacija u BiH. Cisto sumnjam da ce Madjari tako nastaviti.
Kriminalno- političko smeće takve investicije pravi već više od 25 godina, a to se zove rasprodaja državne imovine a ne investicija
I sad bi trebala se naci neka regulatorna agencija da to ospori
Ovo su neki Eugen Savojski momenti. Kupuju mađari sve po regiji. Kolonizacija kapitalom.
Zato placamo najskuplji kubik betona u regionu.
Šta još ima u loncu ?!.
Mesaroš je ozbiljan investitor (na stranu jaranstvo sa Orbamom). Dovest ce jos nekog ili ce i sam investirati. A ta prica dosao stranac, radimo za stranca ne suplja. Pa jel bolje da sutra dodje Tesla, DHL, Sony i napravi nesto ili da se mi mlatimo kako smo navikli. Pogledajte Beograd, sav je od stranih para (arapskih,njemackih,turskih) i zive bolje nego Zagreb i mi.
ZA 30 GODINA TITO DRZAVU STVORIO....SILU... A OVI ZA ISTI PERIOD POJEDOSE I POPISE BIH..... svaka cast
jeste bila sila samo u jugoslavenskim medijima :D
Bila je, nego šta. Najbolja potvrda te sile je činjenica da njene ostatke rasprodajemo i danas, 40+ godina nakon smrti Tita. Možda se to nekom ne dopada i to je ok, ali činjenica je činjenica. Iza ovih lešinara što nas gaze zadnjih 30 godina nije ostalo ništa. Nebitno koji su i čiji su, to im je svima zajedničko.
Nije za Bošnju ništa,samo kožica i džamija.Prodali su sve što se u vrijeme Tita napravilo.